Je tady týden slev s JBL! Nakupte u Smarty a užijte si extra slevu 20 %! sponzorovaný článek

Je tady týden slev s JBL! Nakupte u Smarty a užijte si extra slevu 20 %! [sponzorovaný článek]
2020-04-28T14:05:57+02:00
• 27. 4. 2020

Jarní počasí většinu z nás už probudilo ze zimního spánku a vzhledem k současné situaci začínáme čím dál více vyhledávat pobyt v přírodě. Mnozí z nás ocení to, že si mohou vzít s sebou i svou oblíbenou hudbu. Nyní si na smarty.cz můžete objednat vybrané reproduktory či sluchátka značky JBL se slevou 20 %. Stačí zadat kód JBL20. 

Pokud rádi sportujete, určitě oceníte bezdrátová sluchátka JBL Endurance SPRINT. Jsou voděodolná, ergonomická a v případě potřeby je snadno připevníte k oděvu.  Se slevou je pořídíte jen za 1 032 Kč, místo původních 1 290 Kč. 

Smarty

Pokud potřebujete multifunkční sluchátka, sáhněte po JBL Live 400BT. Bezdrátová sluchátka, která vydrží na jedno nabití až 24 hodin. Kromě přehrávání hudby podporují i hlasové asistenty či technologii Ambient Aware, díky které lze jednoduše zesílit okolní zvuk – nemusíte tedy sluchátka vůbec sundávat. Ve slevě je můžete mít za skvělých 1 832 Kč. 

Smarty

V nabídce jsou i přenosné reproduktory. Skvěle se hodí třeba na piknik s přáteli, do kanceláře nebo i na doma. Náš nejprodávanější reproduktor JBL Charge 4 se chlubí výdrží až 20 hodin. Navíc je i voděodolný a jak je zvykem, zvuk je naprosto perfektní. Na Smarty ho nyní pořídíte za 2 952 Kč. 

Smarty

A pokud chcete udělat dojem, máme pro vás JBL Pulse 4. Tento reproduktor navodí skutečně příjemnou atmosféru, a to díky světelným efektům, které lze ovládat v aplikaci. 

JBL

Ať už připravujete setkání s přáteli nebo party, tento reproduktor s výdrží až 12 hodin zábavu rozhodně nezkazí. Nyní jen za 3 992 Kč. 

Celou nabídku naleznete na smarty.cz. Akce je platná v termínu 27. 4. – 1. 5. 2020.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat