iOS 13.4.1 přináší opravu FaceTime a Bluetooth

iOS 13.4.1 přináší opravu FaceTime a Bluetooth
2020-04-07T19:33:57+02:00
• 7. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple trochu nečekaně právě vydala nový operační systém iOS 13.4.1 a iPadOS 13.4.1. Tyto dvě drobné aktualizace se zaměřují hlavně na opravy chyb, vylepšení výkonu a také vylepšení zabezpečení. Co je tedy nového?

iOS 13.4.1 opravuje nepříjemnou chybu ve FaceTime

Apple během minulého týdne zahájil beta testování iOS 13.4.5 a mnoho z nás se mohlo divit, kam se podělo iOS 13.4.1. Aktualizace je ale přeci jen tady a již nyní si ji můžete zdarma nainstalovat na svůj iPhone či iPad. 

iOS 13.4.1

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nový instalační balíček opravuje pár problémů. Jedná se ale o velice důležitou aktualizaci. Apple opravil problém, v jehož důsledku se nemohla zařízení s iOS 13.4 účastnit FaceTime hovorů se zařízeními se systémy iOS 9.3.6 a staršími nebo OS X El Capitan 10.11.6 a staršími. O tomto problému jsme vás nedávno informovali.

Aktualizace iOS 13.4 přerušila spojení se staršími modely iPhone a iPad. To v praxi znamenalo, že pokud jste ze svého iPhonu s operačním systémem iOS 13.4 volali pomocí FaceTime na iPhone s iOS 9, nedovolali jste se. Tento problém se týkal konkrétně hned několika zařízení. Řeč je o iPadu 2, iPadu třetí generace, iPhonu 4S, iPadu mini první generace a iPodu páté generace. Tato chyba je ale nyní opravena.

Společnost zapracovala také na dalším problému. Konkrétně byla vyřešena chyba v aplikaci Nastavení, která způsobovala selhání výběru rozhraní Bluetooth z nabídky rychlých akcí na ploše. To je ale z novinek vše. Pokud si chcete aktualizaci stáhnout, přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat