S FaceTime se kvůli chybě na iOS 9 nedovoláte

S FaceTime se kvůli chybě na iOS 9 nedovoláte
2020-04-03T18:00:38+02:00
• 3. 4. 2020

Zdroj: iMore

Vzhledem k tomu, že mnozí z nás jsou nuceni pracovat z domova, čímž jsme více vzdáleni od našich blízkých, komunikační nástroje (FaceTime aj.) nám mohou výrazně pomoci. V podstatě se dá říci, že v současnosti jsou videokonferenční aplikace důležitější než kdy dříve. Jen díky podobným službám máme možnost zachovat si určitý kontakt se svými přáteli a rodinou. Pokud jste v těchto chvílích spoléhali výhradně na FaceTime od Applu, zřejmě vás nepotěšíme.

FaceTime má problém s připojováním na starší modely 

Služba FaceTime tu s námi je již pěknou řadu let. Za tu dobu si prošla několika trpkými chvílemi, protože obsahovala různé chyby. Ty ale Apple do jisté míry opravil. Na co však jen tak nezapomeneme, tak je aktuální chyba. Podle všeho se totiž zdá, že aktualizace iOS 13.4 přerušila spojení se staršími modely iPhone a iPad. To v praxi znamená, že pokud budete ze svého iPhonu s operačním systémem iOS 13.4 volat pomocí FaceTime na iPhone s iOS 9, nedovoláte se.

FaceTime

Zdroj: Ubergizmo 

Tento problém se týká konkrétně hned několika zařízení. Řeč je o iPadu 2, iPadu třetí generace, iPhonu 4S, iPadu mini první generace a iPodu páté generace. Podle uživatelů se po aktualizaci na iOS 13.4 nemohou připojit přes FaceTime právě k těmto zmíněným zařízení, protože běží na iOS 9. Apple by měl dle jeho slov na řešení problému již pracovat a nová aktualizace by se měla dostavit co nejdříve. 

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat