Huawei Watch GT2 nově podporují SpO2

Huawei Watch GT2 nově podporují SpO2
2020-04-12T18:00:45+02:00
• 12. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nejnovější aktualizace pro chytré hodinky Huawei Watch GT2 přináší podporu SpO2. Jedná se o novou funkci pro měření kyslíku v krvi. 

Huawei Watch GT2 nově zvládnou měřit kyslík v krvi

Společnost Huawei do svého systému LiteOS přináší velmi dobrou funkci SpO2. Funkce SpO2 má za úkol sledovat hladiny saturace kyslíkem v krevním řečišti. Díky tomu můžete zjistit, jak se vaše tělo přizpůsobuje během tréninku nebo ve vysokých nadmořských výškách. Tato funkce by měla být nyní k dispozici všem uživatelům.

Huawei Watch GT2

Zdroj: 9to5google

Instalační balíček má velikost zhruba 19 MB a novinka je součástí verze 1.0.6.26. Aktualizaci si samozřejmě můžete stáhnout prostřednictvím aplikace Huawei Health. Chcete-li hodinky aktualizovat, budete muset připojit Huawei Watch GT2 ke smartphonu přes Bluetooth. Poté aplikaci Huawei Health otevřete, přejděte na Zařízení> Huawei Watch GT2> Aktualizace firmwaru.

Huawei Watch GT2

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nové hodinky jsou k dispozici ve velikostech 46 a 42 mm. Nejde ale jen o rozdíl ve velikostech. Vybavenější model Huawei Watch GT 2 má 46 mm a disponuje například mikrofonem, reproduktorem a více než dvojnásobnou velikostí baterie. Společnost uvádí, že u této verze lze docílit až na dva týdny používání. Samozřejmě při využívání všech možností je tato doba značně zkrácena.

46mm model má zabudovanou baterii o kapacitě 455 mAh, menší Huawei Watch GT 2 má pak 215mAh baterii. Úhlopříčka displeje je u větší varianty 1,39 palců, menší má 1,2 palce, přičemž v obou případech jde o AMOLED displej.

O výkon se zde stará Kirin A1. Pro uživatelská data jsou k dispozici 4 GB prostoru, přičemž se nabízí 32 MB (46mm) nebo 16 MB RAM (42mm). Nabíjení je zde řešeno přes magnetický adaptér, nezapomnělo se na odolnost vůči vodě, a co se týče konektivity, nabízí se WiFi (2.4 GHz) a Bluetooth 5.1. Součástí je také GPS a GLONASS.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat