Huawei chystá MatePad 10.4, unikly specifikace

Huawei chystá MatePad 10.4, unikly specifikace
2020-04-12T18:00:06+02:00
• 12. 4. 2020

Zdroj: Gizmochina

Společnost Huawei nedávno nechala jeden ze svých připravovaných tabletů uniknout na internetu. Samozřejmě tak neučinila schválně. To samé platí o dalším úniku, který nový tablet odhaluje daleko podrobněji. Uživatel sociální sítě Weibo zveřejnil údajné specifikace tabletu Huawei MatePad 10.4, který by měl nabídnout například procesor Kirin 810 od HiSiliconu. 

Huawei MatePad 10.4 může dorazit už brzy

Podle příspěvku na čínském webu bude Huawei MatePad 10.4 nabízet rozlišení 2000 x 1200 pixelů. Přední i zadní fotoaparáty budou nabízet 8 megapixelů a tabletu bude podporovat stylus. MatePad 10.4 má také dorazit ve více verzích, konkrétně se 4GB RAM + 64GB vnitřním úložištěm a 6GB RAM + 128GB vnitřním úložištěm. Poslední zmíněná varianta pak bude podporovat SIM kartu, zatímco pouze Wi-Fi model bude k dispozici ve variantě 4 GB RAM + 64 GB nebo 4 GB RAM + 128 GB. 

Huawei Huawei

Zdroj: Gizmochina

Nově připravovaný MatePad 10.4 by se také měl prodávat za zhruba 255 amerických dolarů, tj. cca 6 297 Kč bez DPH. V prodeji bude White a Night Gray barevná varianta. Prozatím ale není jisté, kdy by měl tablet být představen. Dle zahraničních serverů by k představení mohlo dojít ve druhém kvartále letošního roku. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat