Huawei přináší nové hodinky pro děti

Huawei přináší nové hodinky pro děti
2020-04-26T21:42:00+02:00
• 27. 4. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

Společnost Huawei během poslední tiskové konference představila novou generaci chytrých hodinek určených pro nejmenší uživatele a ty do obchodů zamíří pod názvem Children’s Watch 3 Pro Super Version. Čínský výrobce se u celého zařízení více zaměřil na funkční stránku, ale nezapomněl decentně vylepšit ani některé prvky v hardwarové části. Předprodej na domácím trhu startuje až ve středu 13. května.

Bezpečnost na prvním místě

O bezproblémový provoz se stará 1GB operační paměť RAM a 8GB interní úložiště. Vylepšené video hovory jsou podpořeny kvalitnější 5megapixelovou kamerkou, vysoce výkonnými reproduktory nebo novým algoritmem pro zpracování zvuku z mikrofonu. V případě vyhledávání dítěte se zapojuje například navigační systém GLONASS, GPS, A-GPS nebo Beidou. Ke všemu i samotné dítě si může přivolat pomoc.

Childrens Watch 3 Pro Super Version 1 720x468x Childrens Watch 3 Pro Super Version 4 619x549x

Zdroj: Gizmochina.com

Mezi další užitečné funkce lze zařadit možnost uskutečňování hlasových hovorů či stahování aplikací přes WiFi. Dostupný obchod poskytuje širokou škálu kategorií od výukových aplikací až po aplikace vyprávějící pohádky. Nezapomněli přidat ani vodotěsnost, ale přesná certifikace není bohužel zmíněna. V prodeji budou k dispozici dvě barevné varianty – modrá pro kluky a růžová pro holky. Cenovka po přepočtu byla zhruba stanovena na 3 501 Kč.

Childrens Watch 3 Pro Super Version 3 497x506x Childrens Watch 3 Pro Super Version 2 483x491x Childrens Watch 3 Pro Super Version 5 600x336x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat