Vernee V2 a další produkty teď v akci! sponzorovaný článek

Vernee V2 a další produkty teď v akci! [sponzorovaný článek]
2020-03-06T06:17:59+02:00
• 5. 3. 2020

Vernee V2 aneb zvedám těžký váhy

Od Vernee V2 čekejte pořádně těžkou váhu. Nový odolný telefon váží 250 g, což není na dlouhé držení. Tato váha však je vykompenzována certifikovanou ochranou IP68, tedy vydrží ponoření do vody a je odolná proti dalším menším poškozením. Kromě této ochrany a masivnosti nabízí V2 Android 8.1, na kterém je postavený vlastní operační systém VOS, tedy Vernee OS. Telefon k výkonu nabízí 6 GB operační paměti a procesor Helio P23, který spadá do střední třídy od MediaTeku, taktovaný na 2 GHz.

Vernee V2

Fotoaparát na přední straně nabízí dvě duální kamery. Selfie kamera má 5 a 8 MPx, zatímco zadní 13 a 8 MPx. Interní úložiště na fotografie či na pořízená 4k videa má kapacitu 64 GB, avšak několik GB si vezme samotný VOS. Displej je 5,99palcový v poměru stran 18:9. Zajímavostí je veliká kapacita baterie s 5800 mAh. Tato kapacita by mohla zaručit přes deset hodin SoT, tipujeme 15 hodin při dobré výdrži. Samotné nabíjení z nuly do sto procent potrvá necelé tři hodiny. Na zadní kovové části zařízení je umístěna čtečka otisků prstů, která je po vzoru Samsungu Galaxy S8 umístěna vedle fotoaparátu.

Originální Vernee V2 na českých e-shopech seženete od 8 000 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 3 769 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Chytřejší vysavač za pakatel

1800Pa Vacuum Robotic Cleaner, tak zní jeho celé označení, lze využít především na čištění koberců a tvrdých podlah. V těchto podmínkách si vysavač lehce poradí, a to díky vysokému výkonu a plně automatickému provozu. Díky vysavači můžete dělat mnohem více věcí najednou, protože o samotné čištění se postará stroj. Skvělé na tomto „příslušenství“ je, že může začít vysávat váš dům ihned, jakmile odejdete do práce. Vysavač disponuje vysokým výkonem, o který se mimo jiné stará motor japonské značky NIDEC, jenž pojme až 0,67 m3 vzduchu za minutu o tlaku až 1 800 Pa. Dalším důležitým parametrem je baterie s kapacitou 1 200 mAh, která udrží robota v chodu až 2,5 hodiny.

Originální 1800Pa Vacuum Robotic Cleaner na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 598 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

3D tiskárna, která umí zázraky

Tiskárna TRONXY XY-2 Pro překvapí především svojí velikostí. „Kapesní“ velikost zařízení ve skutečnosti činí pouhých 47,8 x 45,5 x 23 cm. O místo si tedy příliš neřekne a vejde se prakticky kamkoliv. Váha se zastavila na více než přijatelných 8,5 kilogramech.

Výrobce k tiskárně navíc přidává 10m vlákna, můžete si tedy navrhnout svůj první model a jednoduše si jej vytisknout. K tomu vám bude stačit pouhý počítač s konektivitou na úrovni USB a OS Windows či Linux a navíc můžete tisknout i OFFLINE! Výrobce implementoval také tu možnost do tiskárny vkládat i karty SD, kde máte návrhy uložené. Tisk by tedy měl být plně bez problémů.

3D tiskárna

Může se zdát, že jediné problémy může dělat sestavení. Výrobce své balení obohatil o podrobný návod, díky kterému TRONXY XY-2 Pro sestrojíte velmi snadno. Jen se připravte na to, že v rámci minut to opravdu nebude. Zařízení ve své konstrukci nabízí jednoduchý LCD displej pro nastavení a informace o tisku. Budete o něm mít tedy přehled nejen na ploše svého osobního počítače.

Originální TRONXY XY-2 Pro na českých e-shopech oficiálně neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 4 240 Kč (původní cena 6 617 Kč). Tiskárna se k vám tak dostane maximálně do pěti dnů a vyhnete se všem poplatkům. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat