Samsung Galaxy A11 získá lepší základ

Samsung Galaxy A11 získá lepší základ
2020-03-02T16:30:46+02:00
• 2. 3. 2020

Zdroj: ZDnet.com

Cenově dostupný model nesoucí název Galaxy A10 byl v loňském roce jedním z neprodávanějších telefonů na světě a společnost Samsung v těchto dnech dokončuje práce kolem jeho přímého nástupce, který bude znám jako Galaxy A11. Novinka je momentálně vyvíjena pod kódovým označením SM-A115. Kromě prvního snímku zařízení známe také vybrané prvky z výpisu výbavy.

Nejlepší z nejhorších

Jihokorejský výrobce do něj hodlá nasadit 6,2palcový IPS LCD displej typu Infinity-O s HD+ rozlišením a proděravěný otvor v levém horním rohu má obsahovat 8megapixelovou selfie kamerku. Výkon dostane pod kontrolu neupřesněný procesor z řady Exynos 7, operační paměť RAM o velikosti 3 GB a 128GB interní úložiště, které by mohlo jít rozšířit paměťovou microSD kartou.

Zdroj: AndroidHeadlines.com

Zdroj: AndroidHeadlines.com

O výdrž se postará 5 000mAh článek baterie, ale zřejmě bez podpory technologie rychlého nabíjení. V zadní části vynikají tři senzory fotoaparátu složené z 13 + 5 + 2MPx objektivu, přisvětlovací LED dioda a rovněž čtečka otisků prstů. Softwarovou stránku zastoupí operační systém Android 10 překrytý vlastní nadstavbou. Mezi ostatní prvky výbavy lze zařadit 3,5mm sluchátkový jack, funkci dual-SIM, USB-C a podporu LTE sítí.

K uvedení na mobilní trh dojde během tohoto měsíce za prodejní cenu okolo 140 dolarů (tj. cca 3 232 Kč) a bude možno vybírat z barevných variant, jako je například bílá, černá, červená, modrá.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat