Realme v tomto týdnu ukáže 3 novinky

Realme v tomto týdnu ukáže 3 novinky
2020-03-02T13:30:39+02:00
• 2. 3. 2020

Zdroj: Realme.com

Ve čtvrtek 5. března dojde k oficiálnímu představení tří stěžejních novinek od společnosti Realme, o kterých jsme dost často slýchali v poslední době. Základní model Realme 6 doprovodí na scénu nadstandardní Realme 6 Pro a první fitness hodinky s názvem Realme Band. Čínský výrobce připravuje ještě telefon Realme 6i, ale ten pravděpodobně dorazí až v pozdější době jako cenově dostupnější mezičlánek.

Každý v něčem jiný

Součástí výbavy Realme 6 bude osmijádrový procesor Helio G90 od MediaTeku a IPS LCD displej s 60Hz obnovovací frekvencí, kdežto Realme 6 Pro požene osmijádrový procesor Snapdragon 720G od Qualcommu a totožný typ displeje s 90Hz frekvencí, kde navíc najdete rovnou dva selfie snímače. Velikost baterie není známa ani u jednoho zařízení.

Zdroj: Theunbiasedblog.com, GSMArena.com

Ovšem verze Pro dostane rychlejší 30W nabíjení. Dále můžeme zmínit celkem čtyři objektivy fotoaparátu u Realme 6 Pro s hlavním 64MPx senzorem a u obou poběží Android 10 nadstavený o vlastní rozhraní ColorOS. Na výběr budou až tři barevná provedení (fialová, oranžová, modrá). Základní verze má začínat u hranice 140 dolarů (tj. cca 3 232Kč), zatímco Realme 6 Pro pořídíte od 195 dolarů (tj. cca 4 501 Kč).

Zdroj: GSMArena.com

První chytré hodinky s názvem Realme Band potěší barevným displejem a zvýšenou odolností IP68 proti vodě. Přes připravený konektor USB-A bude možné jej přímo dobíjet. Z funkcí se očekává monitoring spánku, sledování srdeční frekvence, devět sportovních režimů, upozornění na hovory a zprávy. Nakonec si firma Realme údajně připravila tři barevné varianty (černá, zelená, žlutá).

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat