Oskarta konečně podporuje LTE

Oskarta konečně podporuje LTE
2020-03-25T11:30:32+02:00
• 25. 3. 2020

Zdroj: Vodafone

Vodafone vlastní virtuálního operátora Oskartu, který nabízí stejnojmennou předplacenou kartu. Nejsou zde jakékoliv varianty nebo různé typy. Proto také platí jen jeden ceník. Za minutu volání do jakékoliv sítě se účtují 2 Kč za minutu. SMS zpráva přijde na 1,5 Kč a MMS na 4,5 Kč. Internet je zde účtovaný po 1 MB, což vyjde na jednu korunu. K dispozici jsou ale balíčky. Za 60 MB na týden se platí 49 Kč, 200 MB na měsíc pak stojí 77 Kč. Mohlo by se jednat o poněkud běžnou nabídku, ale ale tento virtuální operátor měl poněkud zásadní nedostatek.

Oskarta konečně s LTE

Ačkoliv tato nabídka platí již nějakou dobu, tak do této chvíle mohli uživatelé používat jen 2G a 3G sítě. Vodafone až nyní zpřístupňuje podporu LTE sítě. Na první pohled se může jednat o úsměvnou situaci, zejména při výše uvedených cenách za data, ale je zde i jiný aspekt.

Mnohé mobilní telefony totiž podporují VoLTE, tedy volání skrze LTE. Nejenže na to musíte mít vybavený smartphone, ale je zde také nutnost nastavení ze strany mobilního operátora. VoLTE je zejména podporováno u mobilních telefonů prodávaných Vodafonem.

Screenshot 5 932x256x

Zdroj: Vodafone

Společnost nám sdělila, že se chystají další změny. Zřejmě se tak dočkáme nových balíčků, nebo změn v účtování. Například by se mohla zrušit sazba 39 Kč za hovor, když voláte na operátora Oskarty. Předpokládáme spíše změnu datových balíčků, případně rozšíření samotné nabídky.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat