Novinky ze světa mobilního internetu ukáže Mobile Internet Forum 2020

Novinky ze světa mobilního internetu ukáže Mobile Internet Forum 2020
2020-03-02T09:35:48+02:00
• 2. 3. 2020

Zdroj: Mobile Internet Forum

Zajímáte se o byznysové příležitosti, které může přinést doba dotyková? Jak na efektivní a časově nenáročné mobilní aplikace, mobilní růst v e-commerce, trendy v mobilní analytice, ale i internetová domácnost? To byste neměli chybět na konferenci Mobile Internet Forum, která se koná 8. dubna v Praze. Přinese data, trendy a zkušenosti ze světa mobilního internetu.

Mobilní aplikace místo marketingu

Představí se řada mobilních aplikací a her, které firmám slouží jako efektivní marketingový nástroj. Vyhrávají jednoduché a časově efektivní aplikace. Jak ale takovou aplikaci vytvořit? To vám ukáže Vladimír Bartl, Business Development ve Smartlook.

Řečníci se také pokusí odpovědět na otázku, kudy vedou cesty pro mobilní růst v e-commerce a jak nastavit ve firmě mobile-first kulturu. Alberto Miotti z Googlu narazí i na to, jak konzistentní práce s UX dokáže odstranit – nejrůznější  překážky, které stojí v cestě vašemu rozvoji.

Zdroj: Mobile Internet Forum

Toužíte po něčem? Myslíte na to dnem i nocí? A skutečně jste to vy, nebo se jen někdo postaral, abyste jeho zboží nedostali z hlavy? Publicista Patrick Zandl vás uvede do éry sledovacího kapitalismu. Éry, kdy algoritmy postavené nad daty mohou ovlivňovat naše přání.

Co nás letos čeká?

Neomezená data u všech operátorů, chystané aukce kmitočtů, spojování velkých hráčů na českém trhu. Mobilní svět se v roce 2019 otřásal v základech. Co nás čeká letos? A jak to vypadá s nástupem 5G? To bude téma nezávislého konzultanta Ondřeje Malého.

Právní pohled na sběr dat

Data jsou dnes novodobým platidlem. Aplikace dostupné „zdarma“ a naše chytré telefony v sobě obsahují nemalé bohatství. Jde ale data sbírat a marketingově používat v nejnovějších technologiích tak, abychom se nepohybovali v šedé právní zóně? Na to ve své prezentaci odpoví Petra Dolejšová z advokátní kanceláře eLegal.

Přijďte si pro nejnovější trendy, inspirujte se úspěšnými aplikacemi a připravte se na budoucnost mobilního internetu na konferenci Mobile Internet Forum 8. dubna 2020 do prostor Konferenční centrum City v Praze. Registrovat se na akci společnosti Internet Info se můžete pohodlně z mobilu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat