Nové powerbanky nejen od Xiaomi nyní na Gearbestu sponzorovaný článek

Nové powerbanky nejen od Xiaomi nyní na Gearbestu [sponzorovaný článek]
2020-03-06T06:19:53+02:00
• 6. 3. 2020

Jistě si vzpomínáte na jednu z prvních externích nabíječek od Xiaomi s kapacitou 10500 mAh. Tu měl tehdy snad každý a i u nás na webu jste ji mohli zakoupit za skvělé ceny. Doba ale pokročila a dnešní power banky nabízejí už také rychlé nabíjení, bezdrátové nabíjení nebo moderní konektor USB-C. Pojďme se podívat, co je v tomto odvětví novinkou.

Xiaomi Wireless Power Bank 10 000 mAh

Kapacita 10 000 mAh v tenkém těle a s bezdrátovým nabíjením. To je rychlý popis této power banky. Velmi potěšujícím faktem je také rychlé nabíjení výkonem 18 W. Bezdrátově standardem Qi pak zvládá nabíjet také velmi slušným výkonem 10 W.

Xiaomi Wireless power bank 10 000 mAh kupujte ZDE za 815 Kč

Konektory má hned dva a to klasické velké USB a také moderní USB-C. Přes druhý moderní konektor podporuje také standardy QuickCharge 3.0 a Power Delivery 3.0. Nabíjet můžete pak až dva telefony najednou.

Tuto elegantní externí baterii nyní koupíte zde za cenu 815 Kč. Dostupná je v černé a nebo bílé barvě.

 

Xiaomi 20 000 mAh Power Bank 3 fast charging 45 W

Tato externí baterie patří mezi ty nejvýkonnější na trhu. Nabízí velmi rychlé nabíjení výkonem 45 W, které mnohdy neumí ani drátové nabíječky přibalené k telefonům. Nekompromisní výkon doplňuje velkou kapacitou 20 000 mAh.

Xiaomi 20 000 mAh power bank 3 45 W kupujte ZDE za 1059 Kč

Celkem nabízí tři USB porty, z čehož jeden je moderní USB-C. Právě přes ten je možné dosáhnout výkonu 45 W. Přes klasické USB-A činí maximální výkon 18 W. Výborná je tato powerbanka i na dobíjení notebooku s USB-C konektorem a vašeho telefonu zároveň.

Nyní ji zakoupíte na Gearbestu v akci ZDE za 1059 Kč. Běžná cena v obchodech je přitom o několik stovek větší.

Xiaomi Redmi Power Bank 20 000 mAh Fast Charge

Pokud nechcete do power banky investovat tolik peněz a přesto chcete vysokou kapacitu, máme pro vás řešení. Xiaomi pod značkou Redmi nabízí power banku s kapacitou 20 000 mAh. Ta také podporuje rychlé drátové nabíjení a to výkonem 18 W.

Xiaomi Redmi powerbanku koupíte ZDE za 677 Kč

Na jejím těle se pak nachází krom klasického USB a USB-C také starší microUSB, což jistě majitelé starších zařízení ocení.

Xiaomi Portable Power Bank 3 10 000 mAh 18W

Velmi elegantní možností a příznivou cenovkou je pak také Xiaomi Portable Power Bank 3 s kapacitou 10 000 mAh a podporou rychlého nabíjení. Ta má pro nabíjení (input) také oba konektory a to jak microUSB tak USB-C. K tomu má pak dva klasické USB porty pro připojení vašeho telefonu (output).

Xiaomi Portable Power Bank 3 kupujte ZDE za 687 Kč

Podporuje také rychlé nabíjení s výkonem 18 W a to na všech portech. Tato nabíječka také bez problémů zvládá malé proudy pro nabíjení třeba Xiaomi Mi Band.

K2 Ultra-thin Universal Power Bank 12 000 mAh

Tato powerbanka zaujme především svým designem a také nízkou cenou. Nenabízí sice tak impresivní rychlosti nabíjení, za to cenovka 383 Kč nejednoho kupce potěší. Přesto za ní dostanete kapacitu 12 000 mAh. Velkou výhodou je podpora bezdrátového nabíjení standardu Qi a to výkonem 5 W. Kabelem pak nabíjíte DC5V 2.1A, tedy maximálně výkonem zhruba 10 W.

Pozitivní vlastností je také fakt, že je opravdu tenká. Dostupná je také hned v několika barvách – červené, zlaté, černé a dokonce růžové. Na Gearbestu ji mají pak nyní v akci se slevou deset procent.

K2 Ultra-thin power banku kupujte ZDE za 383 Kč (sleva 10 %)

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat