Apple Music má zajištěné licence na několik let dopředu

Apple Music má zajištěné licence na několik let dopředu
2020-03-18T21:30:08+02:00
• 19. 3. 2020

Zdroj: 9to5mac

Společnost Apple měla podle všeho podepsat nové smlouvy pro Apple Music. Konkrétně se jedná o smlouvy pro různá hudební vydavatelství. Konkrétně Apple získal licenci od Universal Music, Sony Music a Warner Music. Na několik budoucích let tak má firma garantováno, že její hudební streamovací služba bude mít možnost nabízet skladby například Adele či Taylor Swift. 

Apple Music získal důležité smlouvy

Zahraniční média ale přišla také s ještě jednou zajímavou zprávou. Hudební vydavatelství prý mnohem raději jednají o spolupráci s Music než s konkurenčním Spotify. Důkazem toho jsou právě takovéto víceleté kontrakty. 

Apple Music

Zdroj: MacRumors

Již delší dobu se také spekuluje o tom, že by Apple dříve nebo později měl představit jednotný balíček, ve kterém budou k dispozici služby Music, Apple TV+ a Apple Arcade za jednotnou cenu. Hlavním hnacím motorem této myšlenky je podle všeho strach Applu ze ztrát příjmů. 

Společnost v současné chvíli nabízí roční předplatné zdarma, pokud si tedy zakoupíte zbrusu nový iPhone, iPad nebo Apple TV. Navíc můžete předplatné sdílet až se šesti dalšími členy, a to v rámci rodinného tarifu. Music v současné chvíli stojí 149 Kč vč. DPH měsíčně. Očekáváme tak, že tento balíček se všemi třemi službami bude stát okolo 12 až 13 dolarů (cca 264 až 286 Kč bez DPH) měsíčně. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat