Mobilní telefony Aligator: Ideální pro babičku a dědečka sponzorovaný článek

Mobilní telefony Aligator: Ideální pro babičku a dědečka [sponzorovaný článek]
2020-02-17T06:26:08+02:00
• 17. 2. 2020

Dnes si už ani nedokážeme představit, jak by náš život vypadal bez mobilního telefonu. Přitom naši rodiče a prarodiče takový život prožili a dnes mají spíše opačný problém; neví, co si s takovým zařízením počít, natož jaké koupit. Proto jsme vybrali ty nejlepší mobily pro seniory od značky Aligator, které zaujmou jednoduchým ovládáním, přehledným prostředím i tlačítkem přivolání pomoci.

Pro babičku a dědečka

Všechny modely obsahují službu SOS Locator – funkci, která umožňuje snadno přivolat pomoc. Po stisku tlačítka telefon automaticky vytočí přednastavené telefonní číslo a zároveň odešle nouzovou SMS zprávu, která díky vestavenému satelitnímu GPS přijímači obsahuje i přesnou polohu telefonu. Příjemce zprávy si tak jedním kliknutím snadno zobrazí v mapě, kde se telefon nachází.

S5220 Senior je vybaven specifickým prostředím, které zásadně zjednodušuje používání dotykového telefonu. Smartphone navíc podporuje komunikátory WhatsApp, Messenger, Skype nebo Viber, takže budete vždy ve spojení. Model také zaujme velkým a kontrastním displejem.

Aligator S5520 Senior je k dispozici ve čtyřech barvách za 1 777 Kč.

Aligator

Mobilní telefon Aligator SENIOR A900 je vybaven velkým a přehledným displejem, díky kterému jsou všechny položky v menu skvěle čitelné. Díky zabudovanému krokoměru se můžete držet ve formě a s pomocí nabíjecího stojánku bude telefon vždy připraven k užívání. Telefon také dokáže určit polohu s přesností na metry díky GPS.

Aligator SENIOR A900 zakoupíte za 1 499 Kč.

Intuitivní a lehký model A670 Senior splňuje všechny předpoklady pro příjemné a jednoduché ovládání, takže je jeho používání snadné i pro úplné začátečníky. Velká tlačítka pomohou třeba při psaní SMS.

Aligator SENIOR A670 pořídíte za 888 Kč.

Aligator

Telefon Aligator SENIOR A321 má všechny potřebné funkce, které vám velmi ulehčí život. Nejen budík, kalkulačku a svítilnu, ale podporuje i hudební soubory a FM rádio. Výrazná, hmatem dobře rozlišitelná tlačítka, napomáhají v ovládání i osobám se sníženou pohyblivostí prstů. Základní paměť můžete rozšířit pomocí MicroSD karty.

Aligator SENIOR A321 bude váš za 679 Kč.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat