TOP elektrokoloběžky Kugoo, které jsou nyní za pakatel! sponzorovaný článek

TOP elektrokoloběžky Kugoo, které jsou nyní za pakatel! [sponzorovaný článek]
2020-01-02T19:29:58+02:00
• 2. 1. 2020
1

Kugoo KIRIN M4 aneb zlatá střední cesta

I v tomto případě platí, že se jedná o velmi snadno skladatelnou elektrickou koloběžku. Na jedno nabití dokáže ujet až 45 kilometrů, a to při jízdě v maximální rychlosti 43 Km/h. K dispozici je poměrně robustní 18650mAh baterie. Celkově pak koloběžka váží méně příjemných 23 kg.

I zde platí, že pro nabíjení nemusíte chodit k zásuvce v obýváků. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů. Kugoo KIRIN M4 je v prodeji za 14 819 Kč. Pokud použijete náš kupón GKB267S, zaplatíte jen 14 162 Kč. Kupujte ZDE. 

Kugoo ES2 nyní za pár korun

Kugoo ES2 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 25 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 25 km. Váží přitom jen 16 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka Kugoo ES2 stojí za běžných okolností 13 781 Kč při koupi z polského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 7 575 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón GKB226S, zaplatíte jen 7 259 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo ES2 dostupná ZDE.

Další TOP produkty za TOP ceny!

Internetový obchod Geekbuying si kromě výše zmíněných slev rozhodl uspořádat velkou akci, na které lze zakoupit další zajímavé produkty za výrazně nižší ceny. U některých značek dokonce můžete ušetřit 70 % z původní ceny. Stačí se podívat na odkaz níže:

  • Kugoo KIRIN M4 Sale: Odkaz ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Michael Šlajs

4. 1. 2020, 8:09

18650 mAh? Článek psal evidentně odborník.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat