Robotický vysavač jen za 560 Kč sponzorovaný článek

Robotický vysavač jen za 560 Kč [sponzorovaný článek]
2020-01-16T09:03:20+02:00
• 16. 1. 2020

Nyní si můžete pořídit nejlevnější dostupný automatický vysavač na trhu. Jeho cena je neuvěřitelných 560 Kč a poštovné je zdarma. K dispozici už je jen něco málo kolem 100 kusů tohoto automatického vysavače. Jeho ovládání je navíc velice jednoduché, nepotřebujete žádnou aplikaci na spuštění, stačí pouze zmáčknout tlačítko a vysavač se pustí do práce. Nyní díky obchodu TomTop ho můžete mít za cenu 560 Kč.

Levnější už nebude

Robotický vysavač za 560 Kč není žádná robustní věc, avšak díky svým kompaktnějším rozměrům se dostane i pod nízké sedačky či skřínky. Navíc robot zvládne za 30 minut uklidit plochu o rozměrech 150 metrů čtverečních. Hodina nabíjení zajistí dvě hodiny nepřetržitého vysávání. Baterie má kapacitu 1 200 mAh.

Výrobce zaručuje 2 roky pravidelného provozu. Vysavač má trojitý filtr, sání o síle 1 800 Pa, které zajistí odstranění nečistot z vaší podlahy. Rozměry robotického vysavače jsou 32 x 32 x 7,4 centimetru. Vysavač je vybaven senzory, které snímají trasu, na které se pohybuje. Díky procesoru uvnitř vysavače si robot sám zjistí, kde již vysával a kde nikoli.

Cena tohoto robotického vysavače je na neuvěřitelně nízké hladině, stojí nyní jen 560 Kč, poštovné je zdarma a zbývá již něco málo okolo 100 kusů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat