Apple vydal nové beta verze iOS 13.3.1 a watchOS 6.1.2

Apple vydal nové beta verze iOS 13.3.1 a watchOS 6.1.2
2020-01-16T08:00:14+02:00
• 16. 1. 2020

Jsou tomu čtyři týdny, kdy společnost Apple vydala svou první beta verzi připravovaných aktualizací pro vývojáře. Přes dlouhé svátky se vývojáři vrátili zpátky do práce, čímž jsme se dočkali prvního ovoce. Apple totiž nyní zveřejnil druhé vývojářské verze iOS 13.3.1, iPadOS 13.3.1, macOS 10.13.5, watchOS 6.1.2 a tvOS 13.3.1.

iOS 13.3.1 a další aktualizace jsou k dispozici

Tyto aktualizace neobsahují žádné nové funkce, což napovídá i samotné číslování připravovaných instalačních balíčků. Podle poznámek od samotné firmy se zde nenachází nejen nové funkce, ale ani dokonce žádné opravy dosavadních chyb, což je poměrně zajímavé. 

K dnešnímu dni společnost Apple vydala celkem devět aktualizací pro operační systém iOS 13, a to přesně od oficiálního vydání této verze systému. iOS 13.1 se mezi širokou veřejnost dostalo jen pět dní poté, co firma zveřejnila iOS 13. Následovaly pak tři aktualizace pro opravu chyb. Dále jsme se dočkali iOS 13.2 opravující tři chyby. Naposledy Apple vydal finální iOS 13.1, které dorazilo v prosinci loňského roku.

iOS 13.3.1 beta 1 opravuje velkou chybu

Jedna z největších opravených chyb v iOS 13.3.1 souvisí s funkcí Screen Time (Čas Obrazovky). Apple minulý týden potvrdil, že pracuje na opravě chyby v systému iOS, která umožňuje dětem snadno obejít funkci Screen Time Communication Limits. 

Podle všeho se zdá, že pokud kontakty nejsou uloženy v rámci služby iCloud, funkce Screen Time Communication Limits nepracuje tak, jak by měla. Pokud neznámé číslo pošle dítěti text, aplikace Zprávy umožňuje dítěti telefonní přidat ke svým kontaktům. Jakmile je toto číslo přidáno, dítě může volat skrze FaceTime nebo používat textové zprávy. 

Co se však má stát v případě, že dítě přidá nový kontakt, je zobrazení výzvy k zadání hesla pro rodiče. To má zabránit dětem v komunikaci s lidmi, kteří nejsou v jejich kontaktech. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat