Nedávno představené hodinky Amazfit GTR Lite v akci! sponzorovaný článek

Nedávno představené hodinky Amazfit GTR Lite v akci! [sponzorovaný článek]
2020-01-10T18:10:38+02:00
• 10. 1. 2020

Amazfit GTR Lite za parádní cenu

Nový přírůstek mezi nositelná zařízení zařadila společnost Xiaomi, která si pod značkou Amazfit připravila ořezanou verzi chytrých hodinek GTR s přívlastkem Lite. Čínský výrobce spustil speciální akci, kde získáte jak slevu na hodinky, tak rovnou navíc přibalí jeden pár řemínku v hodnotě 10 dolarů (tj. cca 227 Kč). Standardní verze Amazfit GTR patří aktuálně mezi nejprodávanější zařízení, takže novinka bude mít vysoko nastavenou laťku.

Zakulacený strojek vyrobený z odolné keramiky má průměr 47 mm a vyplňuje jej 1,39palcový AMOLED displej s rozlišením 454 x 454 pixelů, který chrání odolné sklo Gorilla Glass 3. Vodotěsnost je podložena certifikací 5 ATM, čili plavání maximálně do 50 metrové hloubky jim nedělá vůbec žádný problém. Kromě plavání můžete sledovat dalších 7 základních fitness aktivit. Baterie s kapacitou článku 410 mAh slibuje výdrž od 24 do 74 dnů dle závislosti používání.

Uvnitř naleznete více než 100 rozdílných ciferníků, přičemž nemusíme snad ani zmiňovat funkce jako je měření tepové frekvence, ovládání hudebního přehrávače, upozornění na zprávy nebo telefonní hovory. Mezi ostatní prvky výbavy patří podpora Bluetooth 5.0, kompatibilita se zařízeními Android 5.0 a vyšší či iOS 10 a vyšší. 

Originální Amazfit GTR Lite na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest jsou po dobu prvního týdne jen za 2 494 Kč. Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že cena byla snížena z původních 3 401 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost kupónu je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Kospet Prime SE hodinky v akci

Nové hodinky od společnosti Kospet nyní přichází bez analogového ciferníku, jako předchozí modely a nabízí zcela digitální provedení. Hodinky nabízí extrémně velikou kapacitu baterie, konkrétně 1 260 mAh, což nabídne výdrž tří dní. Uživatel musí počítat s tím, že na ruce nosí malý chytrý telefon, proto je výdrž do tří dnů. I tak je to nadstandardní výdrž. Hodinky se navíc odemykají pomocí snímání obličeje uživatelem.

Přední kamera disponuje 2MPx rozlišením a boční má 8 MPx. Hodinky navíc mají slot pro SIM kartu a můžete tak s nimi i volat či být na 4G internetu. Operační systém je Android 7.1.1 a ten má k dispozici 1 GB operační paměti a 16 GB interního úložiště. Pro sportovní účely slouží nabídka devíti módů. Pro měření vaší polohy slouží čip GPS a GLONASS.

Originální Kospet Prime SE na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest jsou po dobu prvního týdne jen za 2 267 Kč. Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že cena byla snížena z původních 3 401 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost kupónu je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat