LG W20 odhalen v Google Play Console

LG W20 odhalen v Google Play Console
2020-01-22T09:40:03+02:00
• 22. 1. 2020
1

Mobilní telefon LG W10 byl představen v červnu loňského roku. Kromě toho se výrobce rozhodl představit další dva modely v podobě LG W30 a LG W30 Pro. Tentokrát se ale společnost chystá představit novinku LG W20 a specifikace tohoto kousku byly odhaleny. 

LG W20 nabídne starší verzi systému

Kompletní hardwarové specifikace LG W20 byly nalezeny v Google Play Console. Podle informací bychom se měli dočkat chytrého telefonu s velkým displejem a rozlišením 720 x 1520 (HD+). O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se v tomto případě měla starat operační paměť s kapacitou 3 GB. Procesorem by se měl stát Spreadtrum SC9863A od UNISOC. Nutno podotknout, že stejná čipová sada pohání také Alcatel 1s (2019) a 2019 Blade A7. Jedná se o osmijádrový procesor s taktem 1,6 GHz, výrobní 28nanometrovou technologií a GPU PowerVR GE8322. 

LG W20

Zatímco Android 10 bude k dispozici až u telefonů střední třídy, tento kousek si bude muset vystačit s operačním systémem Android 9 Pie. Na základě této informace se zahraniční média domnívají, že zařízení mělo být uvedeno do provozu ještě v loňském roce, ale bylo z neznámých důvodů opožděno, proto nedochází k přítomnosti Android 10. Doufáme tedy, že jej v budoucnu výrobce aktualizuje na nejnovější verzi systému. 

Telefon by měl mít na zadní straně několik fotoaparátů, čtečku otisků prstů a baterii s kapacitou 4 000 mAh. Očekává se, že telefon bude v prodeji za 127 dolarů, tedy zhruba 2 858 Kč bez DPH.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

S tímto procesorem je dobře že tam je velká baterie… Za ty peníze opravdu nic moc.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat