AirPods nově s gravírovaným nejen hovínkem na nabíjecí krabičce

AirPods nově s gravírovaným nejen hovínkem na nabíjecí krabičce
2020-01-06T11:30:15+02:00
• 6. 1. 2020

Společnost s logem nakousnutého jablka v průběhu minulého týdne aktualizovala svůj katalog produktů a nově začíná nabízet gravírování pro bezdrátová sluchátka AirPods. Gravírování ale Apple již nabízel, jaký je tedy nyní rozdíl?

AirPods podporují gravírování emoji

Rozdíl je v tom, že doposud Apple v rámci AirPods nabízel gravírování textu. Nově ale zákazníkům umožňuje přidat i emoji. Samotná společnost tuto novinku demonstruje na svém webu pro AirPods. Nutno podotknout, že gravírování je k dispozici pro všechna sluchátka – AirPods 2. generace a AirPods Pro. 

Zákazníci, kteří si během procesu nákupu rozhodnou přizpůsobit své AirPods, si mohou vybrat z několika emoji, i když ne všechny jsou dostupné. K dispozici jsou emoji typu usmívající se obličej, obličej s vyplazeným jazykem a palcem nahoru, stejně jako několik zvířat. 

Na sluchátka si tak můžete nechat gravírovat ducha, jednorožce, medvěda, lebku, draka, hovínko, hada a další. Pochopitelně si můžete vybrat, zda na krabičku od sluchátek chcete text, emoji nebo nic. Apple kromě toho vylepšil i samotný text, čímž narůstá velikost písma.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat