Snapchat Cameos: nová funkce pro vytváření GIFů s vaším obličejem

Snapchat Cameos: nová funkce pro vytváření GIFů s vaším obličejem
2019-12-12T15:00:15+02:00
• 12. 12. 2019

Mobilní aplikace Snapchat posouvá své filtry a funkce pro sledování obličeje na další úroveň. Služba totiž 18. prosince letošního roku spustí novou funkci pod názvem „Cameos“, jenž uživatelům umožní nahradit obličej ve videu jejich vlastními tvářemi. 

Snapchat Cameos vám vytvoří jednoduchý GIF

Funkce Snapchat Cameo je zjednodušený způsob, jak uživatele „dostat“ do GIFů. Nutno podotknout, že funkce tak trochu navazuje na oblíbenou funkci Snapchat Bitmoji. Chcete-li použít Snapchat Cameo, nejprve si vytvořte selfie v aplikaci Snapchat. Fotografie bude sloužit jako základ vaší postavy ve videu. Poté si můžete vybrat jedno ze 150 smyčkových videoklipů, které Snapchat vytvořil. 

Jakmile si videoklip (GIF) vyberete, Snapchat použije vaše selife a vytvoří různé reakce obličeje pro hlavy populárních herců ve videu. V zásadě berete svou vlastní tvář a vkládáte ji do videa s různými částmi a výrazy. 

Snapchat Cameo je nejnovější funkcí pro rozpoznávání obličeje a sledování obličeje. Společnost mimo jiné doufá, že tato funkce ji pomůže odlišit se od ostatních aplikací, jako je Instagram, Facebook a nově i WhatsApp. Funkce Snapchat Cameos bude prvotně spuštěna na iOS a Android 18. prosince letošního roku. V současné chvíli jsou funkce pouze v beta testování.

Zdroj: ww.9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat