Vodafone vylepšuje Předplacenou kartu 30 o data navíc aktualizováno

Vodafone vylepšuje Předplacenou kartu 30 o data navíc [aktualizováno]
2019-11-06T11:45:26+02:00
• 6. 11. 2019
5

Aktualizováno 6. 11.

Majitelé Předplacené karty 30 nyní nově dostanou do 31. prosince 400 MB dat zdarma každý den. Jedná se o omezenou nabídku a v podstatě jen na určitý čas se navyšuje původní limit 10 MB na 400 MB. Dá se to považovat za vánoční akční nabídku a snahu operátora nalákat na novou předplacenku.

Vodafone má tarif pro děti za 104 Kč, váže se na hodinky

Původní článek 30. 7.

Mobilní operátoři se stále snaží nalákat na nové tarify, které jsou dimenzované pro určité skupiny uživatelů. Například Vodafone nedávno uvedl neomezené mobilní tarify, kde není stanoven FUP limit, ale je nutné, aby se zapojili 4 uživatelé, aby se cena vyplatila. Nyní jsme se dočkali nové předplacené karty, která má stanovený limit v podobě maximální denní útraty.

Vodafone představuje (ne)omezený datový balíček [aktualizováno]

Předplacená karta 30

Novinka se jednoduše jmenuje Předplacená karta 30 a Vodafone u ní stanovil maximální denní limit 30 Kč. Kromě toho má nastavené jednotné účtování za minutu volání, SMS zprávu i 10 MB dat. Vše bude stát 3 Kč. V tomto případě po provolání 10 minut nedojde k zablokování, dojde k pravému opaku.

Předplacenou kartu 30 považujeme za revoluci v předplacených službách,říká Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic. Karta je výhodná a jednoduchá. Kdo nepotřebuje používat telefon, tak peníze neutratí. A kdo zrovna potřebuje hodně volat, psát nebo datovat, nezaplatí více než 30korun za den,dodává.

Jakmile za daný den utratíte 30 Kč, tak dojde k přepnutí a budete moci do konce dne telefonovat neomezeně. To samé platí i u SMS zpráv. U dat se nenabídne neomezené připojení. Klient dostane 300MB balíček. Ten se nepřesouvá.

Pokud tedy budete mít náročnější měsíc, můžete tratit přibližně 900 Kč, přičemž celá měsíc budete neomezeně telefonovat a textovat, přičemž budete mít k dispozici přibližně 9GB FUP limit rozdělený po 300 MB na den. Sice se jedná o celkem nevýhodný tarif, když se na to podíváme v tomto souhrnu, ale na druhou stranu nemusíte vůbec utráce. Jedná se vlastně o flexibilní tarif, kde záleží jen na vás. Novinka bude k dispozici od 1. srpna.

Do denního limitu 30 korun se počítá volání, SMS zprávy a data v rámci České republiky a roamingové Zóny 1. Sledovat průběžnou denní útratu lze pohodlně v aplikaci Můj Vodafone, jakmile za den zákazník využije služby v hodnotě 30 korun, dostane informační SMS zprávu o získání výhod.

Zdroj: Tisková Zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

přičemž celá měsíc…
nemusíte vůbec utráce…

šupky opravit překlepy, a tenhle koment prosím smažte :)

Naše vnoučata se tomu jednou budou smát. Jako se dnes řehtá můj syn, že jsme se připojovali přes vytáčený spojení za hodně zlodějský korunky…

deniss hooper

30. 7. 2019, 13:37

Tak nevím nevím co je to zase za chytrystyku od Vodafone. Zdá se fajn, ale v průměru to udělá dle mého názoru 600 měsíčně bez problémů. Proč prostě neudělají tarif vše neomezené a k tomu cca 4 gb dat za tři sta a není co řešit a ne furt hledat cestu, jak toho klienta stejně oškubat..

Přemysl Vaculík

VIP 30. 7. 2019, 15:19

Asi proto, že si to necháme líbit.

být neomezená data, proč platit za hlasové služby, sms apod.? proto do toho operátoři nejdou.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat