Vivo ukázal nový model Y3 Standard Edition

Vivo ukázal nový model Y3 Standard Edition
2019-11-01T15:57:35+02:00
• 2. 11. 2019
1

V tichosti bez velkých fanfár byl do produktové nabídky na oficiálních stránkách zařazen telefon s názvem Y3 Standard Edition od společnosti Vivo. Přitom teprve v polovině května tohoto roku byl oznámen model Y3, oproti kterému získal pouze minimum rozdílných prvků a můžeme ho označit za průměrného zástupce. To navíc čínský výrobce podtrhl nízkou prodejní cenou.

Novinka do počtu

Vivo Y3 Standard Edition si vysloužil 6,35palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a do „Waterdrop“ výřezu dostal 8megapixelovou kamerku. Prvním rozdílem je osmijádrový procesor Snapdragon 439 od Qualcommu. K němu ještě patří 3GB operační paměť RAM a 64GB interní úložiště rozšiřitelné po vložení microSD karty. Výdrž má pod kontrolou 5 000mAh baterie podporující technologii rychlého 10W nabíjení.

Druhý a poslední rozdíl je v zadní části u fotoaparátů, kam byla nasazena pouze dvojice objektivů (13 + 2 MPx). Uživatelským rozhraním doprovází platforma FunTouch OS ve verzi 9.1 (Android 9.0 Pie), která nabízí i vlastního asistenta Jovi AI nebo herní funkci Game Magic Box. Dále lze zmínit čtečku otisků prstů, microUSB vstup, 3,5mm sluchátkový jack a dvě barevné možnosti (červená, modrá). Nakonec cena začíná u hranice 142 dolarů (tj. cca 3 245 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

deniss hooper

2. 11. 2019, 19:37

Plně chápu bez fanfár. Další naprosto zbytečný telefon na trhu. A jich už je..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat