Twitter testuje podobný design odpovědí, jako nabízí Reddit

Twitter testuje podobný design odpovědí, jako nabízí Reddit
2019-11-30T18:00:29+02:00
• 30. 11. 2019

Jedna z největších sociálních sítí světa, ano řeč je o Twitteru, poslední týdny experimentuje s novými způsoby zobrazování konverzací. Právě zde se lehce inspiruje u Redditu, respektive zkouší podobný styl odpovídání na tweety. 

Twitter pracuje na novém uživatelském prostředí

Na přiloženém snímku si můžete všimnout, jak na prototypu aplikace Twitter tyto odpovědi vypadají. Celkově dávají uživateli pocit lepšího provázání s původním tweetem. Toto nové uživatelské rozhraní se poprvé objevilo na Twttr, což byla experimentální aplikace jen pro zvané. Nyní je ale rozhraní testované přímo na twitter.com. 

Jeden z uživatelů si těchto změn všiml a ihned o tom na svém profilu informoval. Styl odpovědí je totožný s tím, který byl objeven v aplikaci Twttr. Ovšem jen přece se zde malé odlišnosti nacházejí. Tak například je možné vidět jakýkoliv tweet, který zahrnuje permalink. Uživatelské rozhraní také zahrnuje rozvržení stylů karet, které zdůrazňují tweety, na které klepnete, tj. dostanete se do vnitra vlákna. Twitter potvrdil, že se tyto změny objeví u všech uživatelů, a to s největší pravděpodobností v roce 2020.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat