Huawei Y6s bude základní model s nižší cenou

Huawei Y6s bude základní model s nižší cenou
2019-11-30T16:30:48+02:00
• 30. 11. 2019
1

Společnost Huawei v řádech dnů přinese hromadu novinek a nejnovější únik mezi ně ještě připojuje nový telefon, který by mohl spíše patřit mezi cenově dostupné zástupce. Součástí zprávy jsou jak první předpokládané specifikace, tak i jeho možná podoba. Čínský výrobce má zařízení odhalit pod označením Y6s, přičemž bude odlehčenou „Lite“ variantou modelu Y6 z března letošního roku. V každém případně přesné datum představení není zatím známo.

Jen pro nenáročné

Přední panel zabere 6,1palcový displej s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky vyplní neupřesněný senzor kamerky. O hlavní výkon se postará doposud neznámý procesor, ale vzhledem k minimálním nárokům lze očekávat některou ze čtyřjádrových verzí od MediaTeku. Následuje 3GB operační paměť RAM nebo 32GB interní úložiště, které pravděpodobně půjde dále rozšířit přes slot pro paměťovou microSD kartu.

Vzadu se ukáže osamocený 13megapixelový snímač fotoaparátu, přisvětlovací LED dioda a také čtečka otisků prstů. Podle zveřejněného snímku je připraven vstup pro microUSB kabel. Přesná velikost baterie bude potvrzena později, avšak nemusíme ani počítat s technologií rychlého či bezdrátového nabíjení. Cenovka základního modelu Y6 se v prvopočátku pohybovala kolo 3 600 Kč, čili tato novinka začne odhadem někde u hranice 3 000 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

ItzHonzula ETS2

30. 11. 2019, 16:43

vzdáleně připomíná Honor 8A, třeba bude mít i díky tomu Google.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat