Huawei Nova 6 SE připomíná iPhone 11 Pro

Huawei Nova 6 SE připomíná iPhone 11 Pro
2019-11-26T09:40:39+02:00
• 26. 11. 2019

Pokud nemáte dost od připravovaných novinek z dílny společnosti Huawei, tak mezi širokou veřejnost uniká další mobilní zařízení, které by se mohlo ještě objevit pravděpodobně do letošních Vánoc. Za únikem stojí fanouškovské účty Huawei Club a Teme na sociální síti Twitter. Oba v minulosti stály za informacemi týkající se nových modelů pod značkou Huawei a Honor. Čínský výrobce očividně neváhal využít podobný design jako Apple u nejnovějšího iPhonu 11 Pro.

Oprášený přívlastek SE

Zatímco společnost Apple přivedla oficiálně model iPhone SE na svět už v roce 2016, tak Huawei až v roce 2018 nasadil poprvé příponu SE u modelu Mate SE, který byl znám také jako Honor 7X. K tomu dnes navíc nepřidávají ani odhalené fotografie, protože téměř celá zadní část telefonu nemálo připomíná iPhone 11 Pro.

Polehčující okolností je alespoň jeden senzor fotoaparátu v zadní části navíc. Samozřejmostí je přítomnost přisvětlovací LED diody. Snímač otisků prstů na hraně zařízení nepřímo předpovídá nasazení displeje s LCD technologií a proděraveným výřezem pro čelní selfie kamerku.

Úplným závěrem lze zmínit, že mezi prozatímní specifikace patří osmijádrový procesor Kirin 810 od HiSilicon doplněný o grafický čip Mali-G52 M6 nebo technologie rychlého 40W nabíjení, kterou se může pochlubit například model Mate 30.

Zdroje: gizmochina.com, androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat