Elektrická termoska od Xiaomi nyní v akci za 716 Kč! sponzorovaný článek

Elektrická termoska od Xiaomi nyní v akci za 716 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-11-18T16:29:15+02:00
• 18. 11. 2019

Partner čínského Xiaomi, tedy společnost Viomi, je na trhu známa hlavě svými skvělými domácími pomůckami které sahají od myšek nádobí až po přenosné předměty, jako je vodní konvice, termosky, chytré likvidace odpadů a podobně. Společnost nedávno aktualizovala svůj katalog produktů a představila Xiaomi VIOMI Electric Thermos Bottle Cup, tedy elektrickou přenosnou termosku. A právě na tu máme nyní slevu!

Xiaomi termoska pro cestování za pakatel

Elektrická termoska Viomi Thermos se vám hodí hlavně při cestování, kdy chcete dlouhodobě uchovat horkou vodu. Kromě toho sama termoska zvládne vodu ohřát, a to díky 300W výkonu. Tělo je vyrobeno z nerezové oceli 304 a kapacitu má 400 ml. Samotná baňka pak váží příjemných 0,5 kilogramů, což usnadňuje přenášení. 

Konstrukce obsahuje skrytý napájecí kabel ve spodní částí, který slouží k jeho připojení ke zdroji energie. Pokud tedy budete kdykoliv potřebovat ohřát vodu, není problém – stačí jej vložit do zásuvky. Samotný vnitřek elektrické termosky je vyroben z nerezové oceli SUS304, která splňuje požadavky třídy GB 4806 pro styk s potravinami. Jeho výhody spočívají v tom, že zařízení není jednoduché znečistit a podobně. 

Mezi tělem a vnitřní vložkou je použita dutá konstrukce, která zajišťuje izolaci proti opaření. Po uvaření vody tak není problém držet termosku v ruce. Horkou vodu zvládne udržet až tři hodiny, přičemž v režimu varu lze horkou vodu udržovat až 12 hodin. Na těle termosky se nachází dotykový vysoce citlivý spínač. Po jeho zapnutí se aktivuje režim varu, přičemž voda se bude vařit po dobu 6 až 8 minut. 

Pokud vás termoska od Xiaomi zaujala, můžete si ji nyní díky obchodu eBay zakoupit za sníženou cenu, a to za 716 Kč. Stačí jen použít náš odkaz. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat