Apple Watch Series 6 nabídnou vyšší rychlost a lepší vodotěsnost

Apple Watch Series 6 nabídnou vyšší rychlost a lepší vodotěsnost
2019-11-14T19:30:09+02:00
• 14. 11. 2019

Chytré hodinky Apple Watch Series 5 se na trh dostaly teprve před dvěma měsíci a už nyní se na internetu objevují podrobné informace o jejich nástupci. Pojďme se společně podívat na to, o čem se na internetu nyní šušká. 

Apple Watch Series 6 budou výrazně výkonnější

Ve výzkumné zprávě společnosti TF International Securities jeden ze světoznámých analytiků, Ming-Chi Kuo, poznamenal, že příští generace Apple Watch, jenž se na trh dostane v roce 2020, bude mít výrazně vyšší výkon, zlepšenou odolnost proti vodě a bezdrátový přenos pro potenciálně rychlejší Wi-Fi a mobilní data. 

Věrohodný analytik prohlásil, že všechna tato vylepšení budou umožněna hlavně přechodem na polymerní desky s tekutými krystaly nebo materiál LCP pro flexibilní desky plošných spojů. Nová generace Apple Watch se na trhu ukáže jako obvykle, tedy ve druhé polovině příštího roku. Aktuální modely používají materiál známý jako polyimide nebo PI. 

Analytik také dodal, že primárními dodavateli LCP budou společnosti Dongshan Precision, Avary Holding a Flexium Interconnect. Nebylo by překvapivé, kdyby příští generace Apple Watch skutečně disponovala novým čipem S6. Jediný rozdíl mezi čipem S5 u Apple Watch Series 5 a S4 u Apple Watch Series 4 je vestavěný kompas. Je tedy jasné, že Apple musí udělat další změnu, která hodinky posune o další level výše. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat