Vivo spouští prodej modelu U3

Vivo spouští prodej modelu U3
2019-10-23T13:30:49+02:00
• 23. 10. 2019

Do segmentu střední třídy společnost Vivo směřuje nejnovější přírůstek v podobě modelu s označením U3, který se stane slušnou konkurencí pro současné telefony v prodeji. Čínský výrobce na nic nečekal a rovnou zahájil předprodej za velmi přijatelnou cenovku. Případní majitelé si mohou vybírat ze dvou různých konfigurací, přičemž i ta menší verze naplní očekávání u většiny.

Od každého něco

Vpředu se nachází 6,53palcový displej s FullHD+ rozlišením a ve „Waterdrop“ výřezu je obsažen 16megapixelová selfie kamerka. Kromě osmijádrového procesoru Snapdragon 675 od Qualcommu můžete vybírat z těchto kombinací – 4GB paměť RAM + 64GB úložiště nebo 6GB operační paměť RAM + 64GB interní úložiště. V obou případech nechybí ani podpora až 256GB paměťových microSD karet.

V zadní části nelze přehlédnout tři snímače fotoaparátu, které jsou seskládány z hlavního 16MPx, ultra širokého 8MPx a 2MPx makro objektivu. Dále za zmínku jistě stojí LED blesk, skener otisků prstů či 5 000mAh baterie podporující rychlé 18W nabíjení. Uživatelským prostředím doprovází rozhraní FunTouch OS 9 (Android 9.0 Pie) doplněné o funkce Multi-Turbo, Game Space a virtuálního asistenta Jovi AI.

Na prodejní pulty se dostanou tři barevné varianty (černá, modrá, zelená) za prodejní cenu od 140 dolarů (tj. cca 3 903 Kč). Náročnější uživatelé si připlatí dalších 30 dolarů (tj. cca 689 Kč) za vyšší konfiguraci.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat