UMIDIGI Power 3 uchvátí obří baterií s 6150 mAh, čtyřmi fotoaparáty a Androidem 10

UMIDIGI Power 3 uchvátí obří baterií s 6150 mAh, čtyřmi fotoaparáty a Androidem 10
2019-10-25T13:30:28+02:00
• 25. 10. 2019
5

Na trh se dostal další model z dílny firmy UMIDIGI, nyní nesoucí název Power 3. Vyznačuje se velikou kapacitou baterie, novým Androidem 10 a v současnosti trendovým stylem čtyř kamer na zadní straně telefonu. Nechybí ani ani veliký displej s úhlopříčkou 6,53″. Velké rozměry telefonu s sebou přináší i menší nevýhodu v podobě celkové váhy telefonu, která se vyšplhala na 228 g. Celkově však za počáteční cenu 4 600 Kč UMIDIGI Power 3 výrazně překvapí a nabídne specifikace, které konkurence v této cenové hladině jen stěží nabídne. Nadupané parametry za nízkou cenu jsou však vykoupeny tím, že výrobce se nestará o dlouhodobou softwarovou podporu. Telefon tak dostane nějaké menší aktualizace, ale novějších verzí Androidu či bezpečnostních záplat se nedočká.

UMIDIGI Power 3

Cenový král

Za cenu necelých 5 000 Kč jsou k dispozici funkce a parametry, které nabízí konkurence není schopná v dané cenové kategorii u nových zařízení nabídnout. O výkon se stará procesor Helio P60 od MediaTeku, který zajistí průměrný výkon hodnocený dle benchmarkového testu Antutu lehce přes 100 000 bodů, zatímco současné top modely mají přes 300 000 bodů. K tomu mu suplují 4 GB operační paměti. Interní úložiště získalo 64 GB paměti.

V dané cenové kategorii jde však o dostačující výsledek. UMIDIGI Power 3 oslní FHD+ displejem s úhlopříčkou 6,53″ se snahou o minimalizaci rámečků. Namísto výřezu v displeji v horní části neboli notche má tzv. průstřel pro selfie kameru s 16 MPx kamerou. Na zadní straně se kromě čtečky otisku prstů nachází i čtyři fotosnímače, z nichž hlavní od Samsungu GM1 nabízí rozlišení 48 MPx a světelností 1,79, dále je zde 13MPx širokoúhlá kamera s FOV (field of view) 120°. Třetí kamera slouží pro hloubkové ostření a má 5 MPx a poslední je kamera pro makro fotografie ze vzdálenosti 2 cm a má rozlišení 5 MPx.

UMIDIGI Power 3 nabízí baterii 6 150 mAh, která je nabíjená prostřednictvím USB-C kabelu z 18W nabíječky. Telefon může sloužit i jako powerbanka a umožňuje nabíjení o 10 W. Power 3 disponuje technologií NFC či Bluetooth ve verzi 5.0. K dispozici je slot pro dvě SIM kartu a jednu SD kartu. Ze satelitních lokátorů je k dispozici GPS, Glonass, Beidou a Galileo. Telefonu schází 3,5mm jack, a tak je v balení přibalena i redukce USB-C k 3,5mm portu.

UMIDIGI Power 3

Zdroje: , tisková#ddeeb/" title="Odkaz na zdroj" target="_blank">umidigi.com, #ddeeb/" title="Odkaz na zdroj" target="_blank">umidigi.com

 

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat