Ulefone Armor X5 je odolná novinka za rozumné peníze

Ulefone Armor X5 je odolná novinka za rozumné peníze
2019-10-17T15:00:17+02:00
• 17. 10. 2019

Cenově dostupného zástupce mezi odolné telefony si tentokrát připravila společnost Ulefone, která oficiálně oznamuje telefon Armor X5 a zároveň s ním nahrazuje předchozí generaci v podobě Armor X3. Zařízení se dočkalo hned několika vylepšení ku prospěchu uživatele. Za zmínku stojí například výkonnější procesor nebo podpora sítí 4. generace, což bylo velký kamenem úrazu u poslední verze.

Nevystupuje z průměru

Čínský výrobce nasadil 5,5palcový displej s HD+ rozlišením, pod kterým běží osmijádrový procesor Helio P23 (MT6763) od MediaTeku po boku 3GB operační paměti RAM. Uživatelská data pojme 32GB vnitřní úložiště rozšiřitelné až o 256 GB po vložení paměťové microSD karty. Zatímco vpředu naleznete základní 5megapixelovou kamerku, tak záda nesou 13MPx + 2MPx objektiv a dva přisvětlovací blesky.

Celkovou výdrž řídí baterie o velikosti článku 5 000 mAh. Softwarovým prostředím bude doprovázet operační systém Android ve verzi 9.0 Pie. Mezi zbývající prvky výbavy patří technologie NFC s podporou Google Pay, funkce Bluetooth 5.0, dual-SIM, notifikační LED dioda, certifikace odolnosti IP68 a IP69K. Prodejní cena startuje od hranice 101 dolarů (tj. cca 2 365 Kč) a na výběr jsou tři barevné varianty (černá, červená, oranžová).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat