TOP 3 skvělé gadgety nyní ještě levněji díky kupónu! sponzorovaný článek

TOP 3 skvělé gadgety nyní ještě levněji díky kupónu! [sponzorovaný článek]
2019-10-07T09:59:36+02:00
• 7. 10. 2019

Gadgety: Huawei Honor Band A2 za pakatel

Nedávno Honor uvedl na trh fitness náramek Honor Band A1, který měl konkurovat zejména Xiaomi MiBand. Minulý rok jsme se dočkali druhé generace, která přináší navíc jednu podstatnou novinku – displej.

Honor Band A2 disponuje dotykovým PMOLED panelem s úhlopříčkou 0,96 palců. Ten bude zejména zobrazovat čas, datum, stav baterie, fitness hodnoty a také notifikace a další informace ze smartphonu. Proprietární systém náramku podporuje mobily se systémy Android 4.4+ a iOS 8+.

Další podstatnou novinkou je senzor srdečního tepu, který u původního modelu chyběl. Všemu dodává energii baterie o kapacitě 95 mAh. Výrobce uvádí, že zařízení vydrží na jedno nabití 9 dnů, přičemž v pohotovostní režimu se dá dosáhnout až 18 dnů. Konektivita je zajišťována technologií Bluetooth 4.2. Honor Band A2 má certifikaci IP67, bohužel to neznamená, že byste s ním měli plavat. Jedná se o základní fitness náramek.

Originální Huawei Honor Band A2 na českých e-shopech seženete od 990 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 376 Kč (z původních 682 Kč).  Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Gimbal iSteady Mobile ještě levněji se slevovým kupónem

Kvalitní značka hohem, která se stabilizátory a příslušenstvím pro kamery a mobilní zařízení zabývá již od roku 2007, přišla s novým modelem gimbalu. Ten můžete osadit kompletní škálou kamer od společnosti GoPro. Vlastníci mobilních zařízení si však mohou gimbal od hohem pořídit také. iSteady Mobile osadíte prakticky jakýmkoliv dnešním chytrým telefonem.

Stabilizátor je zkonstruován s maximální ergonomií, díky čemuž padne skvěle do ruky. Nejnovější řada střídavých motorků zvýšila stabilitu celého zařízení. To vám zaručí perfektní stabilizaci obrazu při natáčení. Přispívá tomu také nízká váha samotného gimbalu. Ta činí krásných 351g, takže dlouhé natáčení není žádným problémem.

Co se ovládacích prvků týče, pomocí čtyř směrného joysticku můžete ovládat celé rameno iSteady Mobile. To umožňuje manipulaci v rozmezí celých 360 stupňů. Panorámata nejsou tedy žádnou velkou neznámou. Poté zde naleznete tlačítko pro ovládání palcem. To slouží pro pořizování fotek a natáčení. Naleznete zde pak další tlačítko pro různé módy. To obsluhujete vaším ukazováčkem.

K iSteady Mobile je určena taky skvělá aplikace. Ta je velmi užitečná. Díky ní se vám dostane funkce jako automatické sledování obličeje. Pokud si tedy stabilizátor připevníte na trojnožku a někam postavíte, telefon se bude natáčet směrem, kterým vy se pohybujete.

Výrobce slibuje též skvělou výdrž. Plné nabití 4000mAh akumulátoru vám umožní používat iSteady Mobile až celých 12 hodin. Samozřejmostí je též podpora nabíjení za chodu. Což je veliká výhoda.

Originální Hohem iSteady Mobile na českých e-shopech seženete od 2 400 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 1 625 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón DKCZHS, zaplatíte jen 1 298 Kč.  Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Pro hladké oholení je tu Xiaomi

Skvělá kombinace tří holících hlavic umožňuje bezchybné oholení ve všech možných záhybech na vaší tváři. Samozřejmostí je u Youpin holícího strojku plná voděodolnost a též holení na suchém povrchu. Xiaomi garantuje nepodrážděnost kůže v tomto režimu, což je velmi vítaná schopnost, pokud se holíte na cestách nebo se potřebujete velmi rychle zbavit přebytečných vousů. Xiaomi Youpin nabídne i malinký displej na spodní části, kde se zobrazuje množství baterie.

Baterie se nabíjí 60 minut a poskytne 90 minut holení. Strojek má tři holící břitvy a ze zadní části je jedna rovná na sestřihnutí. Holení je možné jak na sucho tak na mokro. Holící strojek Youpin nyní pořídíte na akci v obchodě TomTop se slevou 51 % za 306 Kč. K dispozici je však již jen necelých 150 ks. Pospěšte si tedy, než budou všechny strojky od Xiaomi za tuto cenu vyprodány. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat