Apple Watch Series 6 by mohly nabídnout nové technologie

Apple Watch Series 6 by mohly nabídnout nové technologie
2019-10-27T09:40:14+02:00
• 27. 10. 2019
1

Společnosti Foxconn a Compal Electronics se dočkaly objednávek pro zahájení výroby nových Apple Watch 2020. Pokud Apple zanechá modelové označení, bude se jednat o Apple Watch Series 6. Zveřejněná zpráva mimo jiné dodává, že Luxshare Precision pravděpodobně získá objednávky na výrobu starších modelů.

Apple Watch Series 6 s microLED displejem

Tato informace navazuje také na další zprávu serveru DigiTimes, podle které se zdá, že Quanta pravděpodobně přestane vyrábět Apple Watch v roce 2020 kvůli údajným obavám o zisk. Pro zajímavost, Quanta je od roku 2015 primárním výrobcem chytrých hodinek s logem nakousnutého jablka. 

O Apple Watch Series 6 toho prozatím moc nevíme, spíše vůbec nic, abych by přesný. Na druhou stranu by se mělo jednat o hodinky, které by mohly nabídnout funkci pro sledování spánkových aktivit. Kromě toho Apple má svůj vlastní tým pracující na metodě pro neinvazivní sledování hladiny glukózy v krvi pomocí optických senzorů. A to je právě technologie, která by se mohla v této generaci hodinek objevit. 

Na internetu také kolují informace o tom, že rok 2020 může být pro chytré hodinky od Applu zlomový, a to v oblasti displeje. Apple Watch se totiž mohou již příští rok dočkat nové technologie microLED. Ve srovnání se současným OLED panelem nabízí microLED tenčí, jasnější a energeticky účinnější displeje. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jaroslav Vrabel

30. 10. 2019, 10:52

Kdyby radši nabídli delší výdrž baterie. Kde jaký Číňan umí 10x tolik.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat