Apple údajně pracuje na novém HomeKit zařízení

Apple údajně pracuje na novém HomeKit zařízení
2019-10-29T18:00:05+02:00
• 29. 10. 2019
1

Společnost s logem nakousnutého jablka údajně v posledních týdnech rozšiřuje týmy pracujících na nových zařízeních. Kromě toho také rozšiřuje týmy, které pracují na vývoji softwaru založeným na platformě HomeKit. Důkazem toho je inzerát z minulého měsíce, ve kterém Apple vypsal celkem 15 nových pracovních inženýrských pozic. 

HomeKit zařízení pro domácnost?

Dle nejnovějších informací se zdá, že k tomuto týmu se také přidal Andreas Gal, tedy bývalý technický ředitel Mozilly. Ten se k týmu měl připojit již v průběhu loňského roku, a to ihned po akvizici společnosti Silk Labs. Mimochodem, jedná se o firmu zaměřující se na vývoj umělé inteligence, kterou Silk Labs používá v bezpečnostních kamerách. Díky této umělé inteligenci dokáže určitým způsobem nabídnout soukromí a bezpečí v domácnosti. 

V současné chvíli není úplně jasné, na jaký produkt Apple musí rozšiřovat své dosavadní týmy. S největší pravděpodobností by ale v budoucnu mohl představit své vlastní chytré zařízení pro domácnost, které bude založeno na platformě HomeKit. Zde se prozatím meze nekladou, tudíž se může jednat o bytové doplňky, jako jsou moduly pro otevírání a zavírání oken, a podobně.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Richard Fabián

29. 10. 2019, 22:00

Jak budeme říkat Microsoftu? „Společnost s logem okna“? a jak budeme říkat třeba Facebooku? „společnost s logem f“? a co taková škoda? „společnost s okridlenym sipem v logu“……… Když tohle vidím, preskakuju článek a nečtu

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat