Ulefone oznámil dvě novinky Armor 3W a 3WT

Ulefone oznámil dvě novinky Armor 3W a 3WT
2019-09-15T16:35:28+02:00
• 15. 9. 2019

Zdroj: Ulefone.com

1

Po téměř roční odmlce si společnost Ulefone připravila nástupce modelů Armor 3 a Armor 3T, které jsou v prodeji na mobilním trhu od října loňského roku. Nový model Armor 3W bude základní verzí, kdežto druhý přírůstek s přívlastkem 3WT se stane variantou obohacenou o funkci klasické vysílačky. Čínský výrobce si u obou novinek samozřejmě neodpustil vylepšení jak po vnější, tak i po vnitřní stránce.

Do nejnáročnějších podmínek

Armor 3W získal 5,7palcový displej s FullHD+ rozlišením doplněný o 8megapixelovou kamerku. Hardwarovou část obstarává osmijádrový procesor Helio P70 od MediaTeku, 6GB operační paměť RAM a 64GB úložiště podporující microSD karty. Do zad byl nasazen 21megapixelový senzor IMX230 fotoaparátu od Sony nebo 10 300mAh baterie obohacena o technologii rychlého nabíjení Pump Express 2.0.

Snímač otisků prstů naleznete na rámečku v jednom z boků a zvýšená odolnost je podložena třemi certifikacemi – IP68, IP69K, MIL-STD-810G. Seznam specifikací uzavírá podpora LTE, Vo-LTE, systém Android ve verzi 9.0 Pie, NFC pro platby přes Google Pay, navigační systémy GPS, Glonass a Beidou.

Model Armor 3T má všechny specifikace stejné, ale pouze navíc dostal anténu pro vysílačku, což zvyšuje jeho cenu o 31 dolarů (tj. cca 724 Kč) oproti základu za 299,99 dolarů (tj. cca 7 003 Kč).

Zdroje: gizmochina.com, ulefone.com, ulefone.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Marek Sedliský

23. 1. 2020, 21:50

Vyzkoušel jsem Ulefone Armor 3w a spokojenost… Víte že oba můžou mít přídavnou anténu na vysílačku?😄

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat