LG má v plánech nový tablet G Pad 5

LG má v plánech nový tablet G Pad 5
2019-09-15T18:00:43+02:00
• 15. 9. 2019

Společnost LG si sice dala menší přestávku od vývoje nových tabletů, ale po téměř dvouleté odmlce začíná vyplouvat na povrch první novinka s názvem G Pad 5 a je skryta pod kódovými označeními LM-T600L, LMT600L nebo TF10. Nicméně jihokorejský výrobce podle posledního úniku zvolil poměrně starou generaci procesoru, který by mu mohl v konečném výsledku spíše uškodit mezi silnou konkurencí.

Žádná hitparáda

Přední panel má zabrat 10,1palcový panel s rozlišením 1 920 x 1 200 pixelů v poměru stran 16:10. Hlavní výkon si vezme pod kontrolu čtyřjádrový procesor Snapdragon 821 od Qualcommu, o kterém jsme poprvé slyšeli v polovině července roku 2016. Za něj se dále postaví grafický čip Adreno 530, 4GB operační paměť RAM a 32GB interní úložiště. Podpora paměťových microSD karet není v současné době vyloučena.

Součástí úniku jsou dvě rozdílné velikosti baterie (6000 a 8200 mAh), ale vzhledem k větší úhlopříčce displeje se můžeme přiklánět k větší hodnotě. U tabletu nebude k dispozici technologie NFC, přičemž alespoň nasadí snímač otisků prstů, podporu LTE sítí či operační systém Android ve verzi 9.0 Pie překrytý vlastním rozhraním LG UX. Firma mu zřejmě nevěnuje žádnou pozornost, takže by měl dorazit takřka v tichosti.

 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat