Spotify dostává podporu pro Snapchat

Spotify dostává podporu pro Snapchat
2019-09-16T13:54:00+02:00
• 17. 9. 2019

Snapchat je poměrně důležitou službou, která v podstatě vytvořila trend dočasných příspěvků. Ostatní společnosti a služby kopírují tuto metodu, ale Snapchat se stále drží. Nyní jsme se dočkali celkem zajímavého propojení, které může dát uživatelům celkem zajímavou funkci.

Sdílejte ze Spotify na Snapchat

Hudební streamovací služba Spotify má již nějakou dobu možnost sdílení hudby nebo podcastu ve zkrácené formě na Instagram. Na jakoukoliv jinou službu to do teď nešlo, ale uživatelé Snapchatu mohou být potěšení. Spotify oficiálně podporuje sdílení na tuto sociální síť.

Novinka se samozřejmě ukrývá v aplikaci Spotify přímo v menu pro sdílení, kde nově stačí vybrat Snapchat. Následně se vytvoří příspěvek, který můžete zveřejnit všem, nebo vybraných uživatelům. Samozřejmě si jej můžete trochu upravit.

Snapchat samozřejmě automaticky získává také podporu, takže po přijetí nebo zhlédnutí konkrétního příspěvku můžete táhnout prstem nahoru. Kliknete na kartu s danou skladbou nebo podcastem, čímž se přesunete přímo do aplikace Spotfy a můžete začít poslouchat.

Tato drobná novinka propojující obě služby může přinést více propagace pro obě platformy. Jedná se vlastně o určitou formu propagace s organickým růstem. Jestli Spotify dostane podporu dalších služeb, nevíme. To samé platí o Snapchatu. Rozhodně ale nejde o něco běžného, co byste našli u každé služby.

Zdroj: newsroom.spotify.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat