Lenovo Carme jsou nové hodinky za přijatelnou cenu

Lenovo Carme jsou nové hodinky za přijatelnou cenu
2019-09-15T09:40:27+02:00
• 15. 9. 2019
9

Nabídka chytrých hodinek od společnosti Lenovo není sice nijak výrazně široká, ale právě teď ji rozšiřuje o jeden zcela nový přírůstek. Zařízení prvně u zahraničních prodejců můžete vyhlížet pod názvem Carme HW25P a překvapí poměrně nízkou prodejní cenou. To je ovšem podmíněno jen základní výbavou, kterou čínský producent bohužel neobohatil o žádný nadstandardní prvek.

Stojí za pozornost

Strojek je osazen 1,3palcovým IPS displejem s 2.5D zakřivením, kterému záda kryje 200 mAh článek baterie a firma u ní slibuje maximální výdrž 7 dnů. Rozhraní Bluetooth 4.2 zajišťuje kompatibilitu s Android i iOS zařízeními. Certifikace IP68 by měla zajistit voděodolnost například během plavání. Dále hodinky umí počítat ušlé kroky, nepřetržitě hlídat srdeční činnost, monitorovat spánkovou činnost nebo sledovat až 8 různých sportovních aktivit.

Mezi další funkce patří aktuální předpověď počasí, stopky, budík, možnost vyhledat telefon, upozornění na hovory či textové zprávy ze spárovaného telefonu. Budoucí majitelé mohou vybírat ze dvou barevných variant gumových řemínků (modrá, zelená), přičemž prodejní cena startuje od překvapivě nízké hranice 50 dolarů (tj. cca 1 167 Kč). Nakonec výrobce spustil oficiální prodej již tuto neděli 15. září, ale zatím jen v Indii.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

No,tak výdrž týden neni nic moc. Manželka má hodinky Xiaomi Amazfit bip a s výdrží neni problém se dostat na dvojnásobek a někdy i dýl.

Ta modra mi prijde ponekud cerna, zvlaste v anglicky psanych recenzich ;)

.mám mít jakýkoliv zájem o hodinky které jsou photoshopem nasazené na ruce? na pravé ruce? ciferníkem vzhůru nohama? máte mě, vašeho čtenáře za až tak velikého debila? na těchto stránkách se už nikdy neobjevím. nenávidím když mi někdo lže. sbohem navždy.

Bude se nam styskat. Ahoj. Btw good point!

Přemysl Vaculík

VIP 16. 9. 2019, 9:55

Všechny produktové fotografie jsou upravené nebo renderované. To bychom pak nemohli zveřejnit ani iPhone 11 do doby, dokud nebudeme mít reálné fotografie. Pokud na jiných webech tedy vidíte vždy reálné fotografie, tak proč ne.

Petr Kostka

16. 9. 2019, 11:22

Myslím že diskutující, jenž je přesvědčený že ilustrační foto hodinek na ruce tvořili členové redakce dotekomanie.cz tady chybět nebude, respektivě, takový diskutující nebude chybět nikde na internetu ????

Úroveň pisálků je čímdál příšernější. Ujité se možná říká někde v dědinské hospodě, ale my Češi říkáme ušlé kroky.

Přemysl Vaculík

VIP 15. 9. 2019, 13:27

Díky, upraveno.

SticklerStickleru

15. 9. 2019, 11:21

Hodně pěkný :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat