iPhone 2020 nabídne podobný design, jako iPhone 4

iPhone 2020 nabídne podobný design, jako iPhone 4
2019-09-27T12:23:46+02:00
• 28. 9. 2019
1

Společnost Apple by údajně v průběhu příštího roku mohla představit kompletně přepracovaný iPhone, jehož hlavní chloubou by byla kovová konstrukce připomínající design slavného a oblíbeného iPhone 4. S touto informací přišel velmi známý analytik Ming-Chi Kuo.

iPhone 2020 s dražšími materiály

Ming-Chi Kuo prohlásil, že příští generace iPhone nabídne výrazně odlišný design než současné modely iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max. Konkrétně iPhone 2020 nabídne kovový rám a populární safírová, případně skleněná záda, tak jako nabízel populární iPhone 4. 

„Předpokládáme, že nový design iPhone 2020 se velice významně změní. Telefon bude vybaven kovovým rámem, předním a zadním sklem, přičemž designově bude zařízení připomínat iPhone 4.“

Jony Ive se u iPhone 4 vyznamenal hlavně čtvercovým hranatým hliníkovým designem, jehož výplní byla dvě silná skla. Nutno podotknout, že se jednalo o konstrukci, kterou se ostatní výrobci snažili kopírovat. Od té doby však Apple víceméně nic nepředvedl. Nyní se ale zdá, že se chce vrátit na trůn. 

Ming-Chi Kuo mimo jiné konstatoval, že nové kovové rámy kolem celého zařízení sníží negativní dopad na vysokofrekvenční přenosovou účinnost vnitřní antény. Na druhou stranu by díky tomu měly narůst výdaje materiálů (sklo a kov), a to až o 50-60 %. Uvidíme, jak by se taková změna projevila na výsledné prodejní ceně. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Richard Fabián

30. 9. 2019, 13:32

už vidím ten titulek: iPhone 12 je uvnitř takřka totožný jako loňský model – Apple prostě recykluje nápady, protože to stojí peníze a dál ždímá

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat