Apple Music nabízí nově texty písniček v reálném čase

Apple Music nabízí nově texty písniček v reálném čase
2019-09-21T15:10:07+02:00
• 21. 9. 2019

Zdroj: MacRumors

S vydáním nového operačního systému iOS 13 společnost Apple představila hned několik funkcí a možností. Například můžeme zmínit dlouho očekávaný Dark Mode, který je v případě iOS 13 možný naplánovat. Kromě toho se odehrály změny v nativních aplikací, jenž jsou nyní opět o něco chytřejší.

Apple Music s novými funkcemi

Ovšem snad největší změnou prošla aplikace Hudba, která se dočkala nejen nového designu, ale také zábavné funkce v podobě lyrics – texty písní. V praxi to znamená, že si v průběhu poslechu skladby můžete otevřít její text. Nutno podotknout, že text je zobrazován v reálném čase, tudíž se nestane, že byste se ve slokách skladby ztratili. 

Celkově texty vypadají velice pěkně, neboť nabízejí poměrně dobré UI. Prostřednictvím této funkce mimo jiné můžete navigovat hudbu jiným způsobem – přeskočíte na část skladby jednoduchým klepnutím na text. Funkce je pochopitelně k dispozici pro všechny uživatele Apple Music, a to jak na iPhone, tak iPad a iPod Touch. 

Apple potvrdil, že připravuje i verzi pro operační systém Android, která by se této funkce měla taktéž dočkat. Kromě toho by měla být k dispozici také verze pro Apple TV, která se bude hodit hlavně v případě, kdy budete chtít uspořádat s přáteli karaoke večer.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat