Redmi Note 8 bude ve dvou verzích aktualizováno

Redmi Note 8 bude ve dvou verzích [aktualizováno]
2019-08-26T14:55:20+02:00
• 26. 8. 2019

Zdroj: Gizchina.cz

2

Aktualizováno 26. 8.

Nedávno jsme vám přinesli první informace kolem novinky Redmi Note 8, ale jak se nyní ukazuje, bude existovat i verze Redmi Note 8 Pro. Nebude tak překvapením, že mobily budou rozdílné zejména v oblasti specifikací. Verze Redmi Note 8 Pro bude mít procesor Helio G90T od MediaTeku. Základní verze nabídne Snapdragon 665. Jedná se o poměrně zajímavé rozhodnutí, ale společnost asi ví, co dělá.

Co se týče jiných specifikací, tak se nabídne například 48MPx senzor na zadní straně. Kromě toho zde bude ještě foťák pro širokoúhlé snímky, makro snímač a jeden pro určení hloubky ostrosti. Dále se také potvrdila kapacita baterie, ta se bude 4500 mAh.

Původní článek 23. 8.

V dohledné době se dočkáme novinky Redmi Note 8, která bude mít sourozence v podobě Redmi Note 8 Pro. Sice se nebude jednat o top model, i tak zamíří mezi herní smartphony, aspoň soudě podle dostupných informací. Mimo jiné se objevily i tiskové obrázky chystaného mobilu.

Redmi Note 8

Již nyní společnost Redmi potvrdila, že novinka nabídne například speciální chlazení tekutinou. Důvodem má být herní procesor od Mediateku, konkrétně se má jednat o model Helio G90T. Bohužel více informací o specifikacích nemáme, ale můžeme odhadovat, že novinka nabídne Full HD+ displej a třeba také baterii s kapacitou okolo 4000 mAh.

Mimo jiné se již objevily tiskové obrázky nadcházející novinky. Zde je vidět, že na zadní straně bude sestava 4 kamer. Pravděpodobně se nabídne širokoúhlý snímač, pak jeden s možností přiblížení a čtvrtý bude sloužit na hloubku ostrosti. Hlavní senzor bude mít pravděpodobně 48 MPx. Jak je vidět, čtečka otisků prstů bude umístěna na zadní straně.

Note 8

Dokonce se podařilo zachytit připravovaný mobil na fotografiích. K představení má dojít na konci měsíce, přičemž očekáváme, že dostupnost bude i v naší zemi.

Zdroje: gsmarena.com, xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

na mouchy dost dobrý…. 😉

Super……..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat