Motorola One Pro/Zoom se poodhaluje aktualizováno

Motorola One Pro/Zoom se poodhaluje [aktualizováno]
2019-08-26T12:20:08+02:00
• 26. 8. 2019
6

Aktualizováno 26. 8.

Po pár týdnech zde máme další informace kolem nadcházejících novinek od Motoroly. V tuto chvíli se spekuluje o uvedení Motoroly One Pro, která bude zapadat do rodiny Android One. Kromě toho bude na trhu mírně upravená verze Motorola One Zoom, která nabídne Android s menšími úpravami a integrací některých služeb od Amazonu.

Mimo jiné se dozvídáme, že o výkon se postará Snapdragon 675, který bude mít k dispozici 4 GB operační paměti. Pro uživatelská data pak bude sloužit 128GB prostor.

Aktualizováno 7. 8.

Po nějaké době zde máme  další informace kolem jednoho z mnoha modelů linie Motorola One. V tuto chvíli očekáváme představení modelu Motorola One Pro, ale je možné, že se nakonec objeví s označením Zoom. Případně budou jednotlivé názvy určené pro různé trhy.

Motorola One Vision představena, v Česku bude dostupná za 7 699 Kč

Tentokrát se dozvídáme něco málo kolem specifikací. Jak jsme předpokládali, hlavní senzor na zadní straně bude mít 48MPx, přičemž by mělo dojít na vylepšené za zhoršených světelných podmínek. Druhý nabídne 12MPx s možností dvojnásobného nebo trojnásobného přiblížení. Motorola si ale pohraje s touto technologii a mobil nabídne pětinásobný hybridní zoom. Další bude mít s největší pravděpodobností 8 MPx a umožní focení širokoúhlých snímků (117°). Poslední s hodnotou 5 MPx bude poskytovat informace o hloubce ostrosti.

Displej nabídne 6,2 palců s rozlišením Full HD+. Čtečka otisků prstů bude umístěna v logu společnosti na zadní straně. Nebude chybět konektor pro sluchátka nebo Android 9 Pie. Cena by měla být stanovena pro evropský trh na 429 eurech, což je v přepočtu přibližně 11 000 Kč. K uvedení by mělo dojít v rámci veletrhu IFA v Berlíně, tedy do jednoho měsíce.

Aktualizováno 19. 6.

Motorola zřejmě již brzy představí další nové smartphony z rodiny One se systémem Android One. Již jsme zde měli k dispozici základní informace, ale nevěděli jsme, jak bude vypadat Motorola One Pro. Nyní se na internet dostávají první neoficiální rendery, které poodhalují zadní sestavu kamer. K dispozici budou čtyři – odhadujeme, že se nabídne hlavní 48MPx foťák, dále jeden pro zoom, další pro ultraširoké snímky a poslední pro určení hloubky.

Jak je vidět, Motorola One Pro zapadne mezi mobily s výřezem v displeji. Bohužel nemáme k dispozici více bližších informací.

Původní článek 15. 6.

Společnost Motorola v průběhu letošního roku, přesněji v květnu, představila svůj zbrusu nový kousek pod názvem One Vision. A právě tento model bude již brzy k dostání i na indickém trhu. Ovšem tato informace není důležitá, protože Motorola chystá další dva telefony.

One Action nabídne podobné specifikace jako One Vision

Pokud lze považovat informace za pravdivé, Motorola údajně pracuje na dalších dvou smartphonech, přičemž se zařadí do řady One – One Action a One Pro. Zatímco o modelu One Pro nejsou k dispozici žádné podrobnější informace, telefon One Action byl nedávno zachycen v aplikaci Geekbench. Pojďme se tedy společně podívat na to, co by telefon mohl nabídnout. 

Motorola One Vision představena, v Česku bude dostupná za 7 699 Kč

Dle provedeného testu skrze aplikaci Geekbench nabídne Motorola One Action hned trojici zadních fotoaparátů. Stejně jako One Vision bude mít výřez v displeji a čtečku otisků prstů na zadní straně telefonu. 

Novinka by měla nabídnout 6,3palcový LCD displej s rozlišením 1 080 x 2 520 pixelů. Srdcem celého telefonu by se měl stát procesor Exynos 9609 od jihokorejského Samsungu. O grafický výkon se pak postará Mali G72. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se postará operační paměť s kapacitou 3 a 4 GB (záleží na vybrané variantě). 

Motorola One Vision a Motorola One Action

Hlavní zadní fotoaparát nabídne rozlišení 12,6 megapixelů. O zbylých dvou snímačích bohužel žádné informace nemáme. Zato víme, co nabídne přední strana – 12,6megapixelový fotoaparát pro vytváření selfies. 

Jak jsem již avizoval, telefon nabídne 3 a 4 GB RAM. K dispozici bude totiž hned několik variant – 3 GB RAM a 32, 64 a 128 GB vnitřní paměť; 4 GB RAM a 32, 64 a 128 GB vnitřní paměť. Smartphone bude samozřejmě disponovat podporou NFC technologie a v prodeji bude v modré a zlaté barvě. 

Zdroje: 91mobiles.com, gsmarena.com, fonearena.com, winfuture.de, androidpolice.com, mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jan Juříček

8. 8. 2019, 12:30

Měl jsem i Moto Z,Z2 Force a děti mají Moto G5, prostě bych už neměnil. Jsem s Motorolou maximálně spokojený

Jan Juříček

8. 8. 2019, 12:29

Už se těším, mám G7 Plus a jsem max. spokojený. Hned jak bude kupuji, ale opět v Německu, tam je o malinko dřív a o něco levnější.

Petr Komárek

19. 6. 2019, 20:54

Tyhle fotokamery jsou hrůza!!!Hrozná móda, ale fotky stále nic moc.

Příjemné informace.

Já nevím ale ocenil bych android Q na Motorola one

Pavel Žurek

8. 8. 2019, 6:32

Android Q je stále ve stádiu testování, vydání bude v říjnu. Prozatím jste dostal nejnovější systém (tj. Android p). Motorola one má garantované dvě velké aktualizace tím pádem do konce roku můžete čekat nejnovější systém (android Q).

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat