Mophie představil vlastní bezdrátovou podložku „AirPower“

Mophie představil vlastní bezdrátovou podložku „AirPower“
2019-08-11T13:40:49+02:00
• 11. 8. 2019
1

Společnost Mophie pravděpodobně neznáte tolik, jako například Xiaomi. Tento výrobce se soustředí především na příslušenství. Na trhu se proslavil například bezdrátovou nabíječkou pro iPhone X a novější. 

Mophie se inspiroval u Applu

Právě tato společnost se nyní rozhodla představit další zbrusu nové produkty. Jedná se o dvě nové bezdrátové nabíjecí podložky, které dokáží nabíjet jedno a více zařízení najednou. Kromě toho jsme se dočkali i nabíječky do automobilu. Nutno podotknout, že tyto produkty jsou nyní k dispozici v prodeji na oficiálních stránkách společnosti Apple a Mophie. 

Prvním představeným produktem je Dual Wireless Charging Pad, který dokáže současně nabíjet kompatibilní iPhony a AirPods. Tento typ bezdrátové stanice je v prodeji za 79,95 amerických dolarů, tj. zhruba 1 758 Kč bez DPH. Součástí této nabíječky je ale také port typu USB-A, prostřednictvím kterého můžete připojit třetí zařízení pro kabelové nabíjení. 

Společnost Mophie rovněž představila bezdrátovou podložku 3v1, díky které uživatel může najednou nabíjet iPhone, AirPods a Apple Watch. Příslušenství je vybaveno speciální dobíjecím kroužkem, který využijete v případě, že budete chtít nabít své chytré hodinky s logem nakousnutého jablka. AirPods pak nabijete přiložením na vyznačené místo. Nicméně, tato nabíječka je k dostání za 139,95 dolarů, tj. 3 078 Kč bez DPH. 

Co se nabíječek do automobilu týká, Mophie představil celkem dva kousky. Jedna nabíječka je vybavena portem USB-C, přičemž druhá USB-C portem a výstupem pro vysokorychlostní napájení 18 W. První nabíječka vyjde na 24,95 dolarů (cca 548 Kč bez DPH), druhá pak na 29,95 dolarů (tj. 658 Kč bez DPH). 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Pro Apple maniaky skvělá zpráva.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat