Konference pro e-shopy: E-commerce Day 2019

Konference pro e-shopy: E-commerce Day 2019
2019-08-07T11:18:27+02:00
• 5. 8. 2019

Pokud vás zajímá dění na internetu, jak funguje online marketing a vše, co se týče provozování úspěšného e-shopu, mohla by vás zajímat konference E-commerce day, která se koná 21. září v Impact hubu, Brno.

Můžete se těšit na špičkové odborníky z mnoha oblastí se zaměřením na e-commerce, kteří si pro vás připravili spoustu hodnotných informací. Bude se probírat mnoho zajímavých témat, která jsou klíčová pro založení a provozování úspěšného e-shopu. Akci organizuje nezisková GUG.cz (Google user Group) a díky mnoha partnerům a organizátorům je tato konference pro účastníky zdarma.

Stačí se jen registrovat na webu akce E-commerce day 2019 zde: www.ecommerceday.cz.

Program nabitý nejnovějšími trendy a zajímavostmi

V hlavním sále OpenSpace se můžete těšit např. na přednášku od autora úspěšného programu E-shopRestart Daniela Višnáka o tom, jak se v dnešní době s e-shopem odlišit. O tom, jaké mohou při založení, provozu a prodeji e-shopu nastat právní problémy a jak jim předejít, nám povypráví zástupkyně advokátní kanceláře NextLegal.

Od marketingového ředitele firmy Shoptet se pak v rámci programu dozvíte o tom, jak přistupovat k budování značky e-shopu, do tajemství cenotvorby nás zas zasvětí Michal Kubíček. Čeká nás také přednáška od zakladatele e-shopu Ketomix Davida Herolda o tom, jak v e-shopu na výkonnostní marketing a spousty dalších skvělých vystoupení.

Kromě opravdu nabitého programu přednášek v hlavním sále OpenSpace si můžete užít 2 řady doplňkových workshopů – ty se konají v zasedacích místnostech a jsou určeny pro menší skupinky 10-15 lidí.

Workshopy pro vás připravili profesionálové z mnoha oblastí. Těšit se můžete na workshop o popiscích produktů v e-shopu od coppywriterky Ľubomíry Honíškové nebo na workshop o tom, jak na profesionálnější bannery s grafikem a webdesignerem Ľubomírem Takáčem. Marketér Jaroslav Jakubů vám pak na svém workshopu odhalí, jak optimalizovat PPC reklamy u e-shopu. A to ani zdaleka není všechno.

Program je opravdu nabitý cennými informacemi a celý si jej můžete prohlédnout na webových stránkách konference.

Zjistěte s námi o provozu e-shopu více. Nezapomínejte také že v dnešní době je v rámci kvalitních služeb klíčová i optimalizace e-shopů pro mobilní telefony. Každým rokem stoupá počet lidí využívajících k přístupu na internet mobilní zařízení – smartfony nebo tablety. Jen podle posledního průzkumu Českého statistického úřadu počet lidí využívající internet na svých mobilních zařízeních vzrostl od roku 2014 téměř dvojnásobně a pouze pětina těchto vlastníků internet nenavštěvuje.

Je až neuvěřitelné, jak tyto malá zařízení postupně válcují počítače, tablety apod. Důkazem toho je i zjištění, že 50 % všech nákupů na internetu je uskutečněno právě přes mobilní zařízení. Pro e-shopy je tedy nesmírně důležité dbát na to, aby jejich stránky byly na telefony již od počátku své existence připravené. Dnešní uživatelé internetu jsou velmi netrpěliví a názor na vaši internetovou stránku si udělají v několika sekundách.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat