iPhone 2019 údajně nabídne příponu Pro

iPhone 2019 údajně nabídne příponu Pro
2019-08-12T16:30:54+02:00
• 12. 8. 2019

Očekává se, že společnost s logem nakousnutého jablka letos na podzim představí hned tři nové telefony spadající do kategorie iPhone. Samozřejmě čím blíže se datum představení blíží, tím více se na internetu objevuje spekulací. 

iPhone 2019 by mohl nabídnout nový název

Nyní se na twitterovém účtu CoinX objevila informace týkající se pojmenování letošních modelů. Nutno podotknout, že níže uvedené názvy by dávaly skutečný smysl. Apple by tímto způsobem vyřešil pojmenování nástupce iPhonu XR. 

Nutno podotknout, že tento twitterový účet již v loňském roce přesně odhalil názvy iPhonů 2018. Dále také informoval o novém iPadu Pro s portem USB-C. Nicméně, dle tohoto účtu se u letošních iPhonů vůbec poprvé dočkáme přípony Pro. V současné chvíli není jasné, který ze současných modelů tuto příponu dostane.

Pokud nás ale logika nemate, přípony Pro se dočkají všechny modely s OLED displejem, které se ve skutečnosti budou lišit pouze svou velikostí – tak jako iPhone XS a XS Max. Naopak iPhone XR by mohl být označován jako iPhone 11. 

V praxi by to vypadalo tedy následovně:

  • iPhone XS -> iPhone Pro
  • iPhone XS Max -> iPhone Pro Max
  • iPhone XR -> iPhone 11

Pojďme si ale udělat ještě krátkou rekapitulaci spekulací. Společnost Apple v průběhu příštího měsíce údajně představí hned trojici nových modelů. První dva iPhony by měly nabídnout OLED displeje o velikostech 5,8 a 6,5 palců. Posledním kouskem by se měl stát iPhone s LCD displejem o velikosti 6,1 palců. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat