iPad Pro by údajně mohl nabídnout tři fotoaparáty

iPad Pro by údajně mohl nabídnout tři fotoaparáty
2019-08-11T22:47:53+02:00
• 12. 8. 2019

Zdá se, že letos na podzim se nedočkáme jen nových iPhonů. Podle dostupných informací bychom se totiž měli dočkat ještě jednoho zařízení, které bude vybaveno hned trojicí zadních fotoaparátů.

iPad Pro s trojitým fotoaparátem?!

Z náhledové fotografie už jistě víte, o jaké zařízení by se mělo jednat. Údajně půjde o nový iPad Pro, který by se trojice fotoaparátů opravdu mohl letos na podzim dočkat. Původní informace pochází přímo od čínského dodavatele. 

Nutno podotknout, že bychom měli být lehce skeptičtí, neboť se tato informace objevila vůbec poprvé. To ale neznamená, že bychom se takového zařízení s logem nakousnutého jablka nemohli dočkat. 

V současné době je iPad Pro vybaven „pouze“ jedním zadním fotoaparátem, který disponuje 12 megapixely. Bylo by tedy velmi pozoruhodné, kdyby Apple během jednoho roku přešel ihned na trojici objektivů. Na druhou stranu by tato implementace nabídla zlepšený výkon v oblastech, jako je například rozšířená realita. 

Mezitím zahraniční web Macotakara poznamenal, že údajně chystaný 10,2palcový iPad by měl být v prodeji s duálním zadním fotoaparátem. Tento model pak nahradí současný iPad 2018. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat