Samsung má v plánech model Galaxy A50s

Samsung má v plánech model Galaxy A50s
2019-07-13T16:30:51+02:00
• 13. 7. 2019

Rovnou dva na sobě nezávislé zdroje přibližují chystanou novinku od společnosti Samsung, kterou momentálně vyvíjejí pod kódovým označení SM-A507FN a v konečném prodeji bude známa jako model Galaxy A50s. Za prvním únikem stojí benchmark Geekbench, k němuž se ještě nyní připojil benchmark AnTuTu. Původní generace není na mobilním trhu ani půl roku a jihokorejský výrobce zřejmě finišuje s jeho mírně vylepšeným nástupcem.

Rozdílů minimum

Pokud dáme oba výpisy dohromady, tak můžeme vyhlížet telefon s displejem, jehož rozlišení bude 2 340 x 1 080 pixelů. O výkonnostní stránku se postará osmijádrový procesor Exynos 9610 z vlastní dílny, grafický čip Mali-G72 MP3, operační paměť RAM o velikosti 4 GB a interní úložiště s kapacitou 64 GB. Softwarovou stránku zastoupí operační systém Android ve verzi 9.0 Pie překrytý vlastní nadstavbou One UI.

Všechny doposud zmíněné specifikace zcela kopírují svého předchůdce v podobě Galaxy A50 a Samsung opět asi připravuje model jen do počtu s minimem změn, protože moc prvků k odměně jim nezbývá. Nabízí se například úhlopříčka displeje, rozlišení fotoaparátů nebo velikost článku baterie. V nejbližších týdnech se budou specifikace postupně upřesňovat, takže určitě o něm uslyšíme.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat