HTC chystá celkem 4 modely Wildfire aktualizováno

HTC chystá celkem 4 modely Wildfire [aktualizováno]
2019-07-20T16:30:56+02:00
• 20. 7. 2019
5

Aktualizováno 20. 7.

V posledních dnech se objevilo několik informací o novinkách od společnosti HTC, která chce uvést řadu Wildfire. Již máme máme nějaké náznaky o HTC Wildfire E1 a HTC Wildfire. Nyní se objevují další o HTC Wildfire E a HTC Wildfire E Plus. První zmiňovaný nabídne 5,45palcový displej s HD+ rozlišením, 5MPx přední kameru, zadní budou mít 13 a 2 MPx a baterie nabídne kapacitu 3000 mAh. Výkon má zajišťovat procesor Unisoc SC9863 s osmi jádry, který bude mít k dispozici 2 GB RAM.

Verze E Plus bude mít podobnou výbavu, ale displej bude mít 5,99palcovou úhlopříčku a o výkon se bude starat Helio A22 se čtyřmi jádry. Kamery, baterie a rozlišení displeje bude stejné jako u verze Wildfire E, stejně jako vzhled, jen se bude jednat o větší mobil.

Aktualizováno 17. 7.

Už se objevily první náznaky nových levnějšího modelu od HTC, který ponese označení Wildfire, ale jak se nyní ukazuje, zřejmě půjde o dva modely –  HTC Wildfire E1 a HTC Wildfire. První zmíněný má nabídnout 6,1palcový displej a druhý bude mít 6,2 palců. V obou případech se bude jednat o HD+ panely, které nabídnou výřez v displeji.

HTC Wildfire E1a HTC Wildfire

Obě novinky pravděpodobně spíše nabídnou procesory od Mediateku. Levnější bude mít procesor Helio A22, druhý pak Helio P23. Je tedy jasné, že se nebude jednat o nějaké rychlíky. Otázkou je, jaká bude cena, ale dle specifikací musí být nízká, jinak na současném trhu neuspějí.

Původní článek 16. 7.

Prostřednictvím úniků vyplouvá na povrch nové zařízení od společnosti HTC, která v posledních desítkách měsíců výrazně ztratila své místo v odvětví mobilních telefonů. Ačkoliv většina příjmu jim momentálně plyne z oblasti virtuální reality, tak novinkou se zanedlouho stane telefon s názvem Wildfire E. Ten ovšem nebude mít žádné ambice, neboť očekávané specifikace jsou více než podprůměrné.

Žádná hitparáda

Připravovaný model by měl získat 5,45palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a přední 5megapixelovou kamerku. O výkon se postará osmijádrový procesor SC9863 od Unisoc (dříve Spreadtrum), grafický čip PowerVR IMG8322 a 2GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 32GB interní úložiště, které pravděpodobně půjde rozšířit po vložení paměťové microSD karty.

V zadní části hlavně vyniknou dva senzory fotoaparátu (13 + 2 MPx) nebo baterie s kapacitou 3 000 mAh. Dále seznam specifikací počítá se vstupem pro microUSB kabel, Bluetooth ve starší verzi 4.2, 3,5mm sluchátkovým jackem či podporou sítí 4. generace.

Softwarovou stránku zastoupí operační systém Android ve verzi 9.0 Pie. Bližší informace budou známy asi brzy, přičemž je minimálně potvrzeno provedení v modré barvě a další samozřejmě mohou následovat v závěsu.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

StandaKrotil

17. 7. 2019, 8:02

Ani za 500,- pro dítě. Za ty nervy by to nestálo

Václav Kadlček

16. 7. 2019, 16:07

No žádná hitparády se nekoná 👎

Sepp Winkler

16. 7. 2019, 13:53

Za tie roky úpadku HTC z úspešného výrobcu na absolútne dno vidím jediné. Hlavný problém HTC je jeho manažment, ktorý buď úplne stratil rozum, alebo pracuje pre konkurenciu. Tento model je zase jeden z tých, čo by mali šancu na úspech, keby… Keby nebolo nezmyselných kompromisov vo výbave. A to ešte uvidíme HTC prestrelenú cenu.

Richard Fabián

16. 7. 2019, 10:06

A jako vždy to zabijou cenou

Erik Bezeréti

16. 7. 2019, 8:54

Další zbytečný mobil. Za 2000,- to bude drahé.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat