Dropbox pro iOS přináší novou funkci Transfer

Dropbox pro iOS přináší novou funkci Transfer
2019-07-27T15:00:13+02:00
• 27. 7. 2019

Zdroj: TheVerge

Dropbox je poměrně populární cloudová služba, kterou používají uživatelé po celém světě. Nabízí totiž velice jednoduché rozhraní a spoustu zajímavých funkcí. To vše navíc za skvělou cenu. Společnost si je samozřejmě vědoma toho, že musí své služby neustále zdokonalovat. 

Například proto se nedávno rozhodla aktualizovat své cenové nabídky. Dropbox se rozhodl zvýšit velikost úložiště u tarifů Plus a Professional, a to o 1 TB. To znamená, že uživatel bude mít nyní k dispozici 2 a 3 TB. I přesto, že se jedná o skvělou zprávu, nemá úplně sladký konec, protože tarif Plus bude o 2 dolary dražší. Již někteří předplatitelé byli rozrušeni tím, že nezaplnili ani 10 % z původní velikosti (1 TB) a nyní jsou nuceni si ještě připlácet. To je trochu kruté ze strany Dropboxu. 

Dropbox rozšiřuje svou funkci i na iOS

Dropbox si ale pro své uživatele přichystal další zajímavou novinku, jejímž cílem je ukončit e-mailové přenosy. iOS uživatelé se tak dočkali podpory v podobě Dropbox Transfer, ovšem funkce je zatím jen v beta verzi. 

Dropbox

Jednoduše řečeno, jedná se o službu, která uživatelům nově umožňuje rychle a bezpečně odesílat až 100GB soubory. To v praxi znamená, že uživatelé již nebudou muset být omezeni na typické e-mailové služby.

Chcete-li odesílat soubory pomocí nástroje Dropbox Transfer, které chcete nahrát ze svého počítače, stačí jednoduše vybrané soubory přetáhnout. Jakmile jsou soubory nahrány, uživatel dostane speciální odkaz, díky kterému se k souboru může dostat. Původní soubory zůstanou nedotčeny, přičemž příjemci obdrží kopii originálu a majitel souboru obdrží oznámení o stažení daného souboru.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat