Apple registroval pět nových iPadů běžících na iPadOS

Apple registroval pět nových iPadů běžících na iPadOS
2019-07-12T16:43:11+02:00
• 13. 7. 2019

Společnost Apple i nadále pokračuje v pracích na nových iPadech. Důkazem toho je nedávno zveřejněná databáze Eurasijské hospodářské komise, která zaznamenala hned pět dosud nevydaných tabletů s logem nakousnutého jablka. 

Apple zřejmě připravuje nálož novinek

Podle výpisů se jedná o modely s kódovým označením A2068, A2197, A2198, A2228, A2230. Všechny tyto modely budou dle databáze dostupné s předinstalovaným operačním systémem iPadOS. Lze tedy předpokládat, že se těchto kousků dočkáme až v září. 

Na druhou stranu, mohlo by se jednat o 10,2palcový iPad, o kterém jsme nedávno informovali. V článku jsem uváděli, že půjde o levnější iPad, který nahradí model z roku 2018. Masová výroba této novinky by dle dostupných informací měla započít již koncem tohoto měsíce. O 10,2palcovém modelu toho ale příliš mnoho nevíme. Určitě bude o něco větší a nabídne i štíhlejší rámečky kolem displeje. Pochopitelně zde ale nenajdeme Face ID, jen přeci půjde o levnější variantu iPadu Pro. 

K této zprávě se přidal i analytik Ming-Chi Kuo, který prohlásil, že dva nové modely iPadu Pro vstoupí do sériové výroby až ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku, případně v prvním čtvrtletí příštího roku. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat